Ben öyle düşünmüyorum.Bigmom Akainuyu çiğ çiğ yer. Kaido zaten yener. Tek soru işareti bence Teach. Yenerse bir tek Teachi yener.
Ben öyle düşünmüyorum.Bigmom Akainuyu çiğ çiğ yer. Kaido zaten yener. Tek soru işareti bence Teach. Yenerse bir tek Teachi yener.
Akainu Big momı carmeline kavuşturur.Bigmom Akainuyu çiğ çiğ yer. Kaido zaten yener. Tek soru işareti bence Teach. Yenerse bir tek Teachi yener.
Midesine inince Carmeli dışarı atar diyorsun, pekiAkainu Big momı carmeline kavuşturur.
Germa eziklerine suikast yapmaya benzemez Akainu ile dövüşmek.Donut olur aklı şaşar.Midesine inince Carmeli dışarı atar diyorsun, peki
Karizma ile alakası yok. Akainu ile Aokiji'nin de savaştığı adanın iklimi değişmiş. Akainu şakaya gelmeyecek adam.Akainu da karizma var. Karizma olunca önünde açık oluyor haliyle.
Mesela Big Mom orantısız vücuda sahip. Koca koca vücut, minicik ayak ve el.
Göze hoş gelmeyen bir yemek yeme şekli.
Wcı'da Big Mom bizimkileri mideye indirmesin diye girilmiş saçma sapan olayları unutmayalım. Yine etrafı dağıtmasın diye Queen'in bayıltması var.
Hafızasını kaybedip Chopper ile kanka olması var.
Bu olayların Katakuri'nin başına gelme ihtimali yok mesela. Herifi öyle tasarlamış.
Haliyle Big Mom Akainu gibi karizma abidesinden güçsüz gözükür. Ama Luffy'nin ya da tayfasının başının tehlikede olmadığı zamanlarda Big Mom Kaido ile göğü yaracak kadar kudretlidir. Queen tek başına Big Mom'ı bayıltabilir ama aynı zamanda yanında Kaido, King ve Jack varken ödü kopar.
Bigmom Akainuyu çiğ çiğ yer. Kaido zaten yener. Tek soru işareti bence Teach. Yenerse bir tek Teachi yener.
Big Mom bence Aokiji ile 10 gün savaşmazdı amaKarizma ile alakası yok. Akainu ile Aokiji'nin de savaştığı adanın iklimi değişmiş. Akainu şakaya gelmeyecek adam.
Akainu ile Aokiji'nin güçleri birbirinin tam zıttı ve ikisi de logia. Uzuns normal bence. Big Mom ve Aokiji daha kısa sürebilir ama Big Mom açısından sonuç daha ağır olabilirdi.Big Mom bence Aokiji ile 10 gün savaşmazdı ama