Oda onaylı.Luffyden daha kısa sürede KK olurdu
Akainu baştan mı başlayacak? Benim anladığım şu anki gücüyle korsanlığa atılsa şeklindeydi, öyle 1 yıl diyordu zaten Oda.La adam seriyi güçlü bir karakterle başlatırsam seri çabuk biter diyordu. Akainu müthiştir hemen çaylaklıktan KK'liğe yükselir bir senede demiyordu.
Hala bunu Akainu kısa sürede kk olurdu çünkü o müthiş diye yoranlar var.
Adam güçlü kat edeceği yol yeni yetme Luffy'den daha kısa.
Hayır ben tam tersini söyledim zaten.Akainu baştan mı başlayacak? Benim anladığım şu anki gücüyle korsanlığa atılsa şeklindeydi, öyle 1 yıl diyordu zaten Oda.
Ha ben şu anki gücüyle başlasa Luffy'den önce KK olurdu dedim kendi adımı temize çıkarayım.Milletin buna yorumu Akainu o kadar potansiyellidir ki Luffy gibi çaylak haliyle başlasa o 1 yıla bitirirdi gibi.
Bende millete anlatamıyorum bunu. Kaido ana karakter olsa o da 1 haftada KK olurdu nedir yani? Ama insanlar ''o zaman neden Akainu dedi'' diye diretiyor.La adam seriyi güçlü bir karakterle başlatırsam seri çabuk biter diyordu. Akainu müthiştir hemen çaylaklıktan KK'liğe yükselir bir senede demiyordu.
Hala bunu Akainu kısa sürede kk olurdu çünkü o müthiş diye yoranlar var.
Adam güçlü kat edeceği yol yeni yetme Luffy'den daha kısa.
Kaido ana karakter olsa 1 haftada KK olamaz. Her şey saf güç değil. Oda bakmış hem güç hem strateji hem inançta kim lider diye. Akla birkaç kişi geliyor. Akainu'yu bu sebeple seçmiş.Bende millete anlatamıyorum bunu. Kaido ana karakter olsa o da 1 haftada KK olurdu nedir yani? Ama insanlar ''o zaman neden Akainu dedi'' diye diretiyor.