Kaçma ihtimali yok mu sence? WG ile uğraşmamak için kaçar bence.Herşeyi geçtim Dragon ve Sabo'nun olduğu Baltigo'yu alacağını düşünen arkadaşlar gerçekten çok iyi analiz etmişsiniz seriyi.
Katılıyorum.Wano'yu alamaz.
İyi de anket "hangi bölgeleri tek başına alır diyor?" Yani kaçma falan olmadan dövüşerek bileğinin hakkıyla hem Dragon hem Sabo'nun olduğu adayı nasıl alacakKaçma ihtimali yok mu sence? WG ile uğraşmamak için kaçar bence.
Smoothie yalnız en güçlü tayfa üyesi, amirali tek o zorlar zaten....@Aiden Smoothie'yide ekleseydin keşke tüm kek tarafı için
Ada almak amaç anladım. Güçse elbette zor. Dragon'u Akainu ayarında görüyorum.İyi de anket "hangi bölgeleri tek başına alır diyor?" Yani kaçma falan olmadan dövüşerek bileğinin hakkıyla hem Dragon hem Sabo'nun olduğu adayı nasıl alacak
Doğru harbiden artık en güçlü tayfa üyesi Smoothie Eklememekle iyi yapmışsın o zamanSmoothie yalnız en güçlü tayfa üyesi, amirali tek o zorlar zaten. Big Mom ile gittiği için Totto Land içinde yok diye eklemedim. Güncel Totto Land yani
Senden yaman bir amiral fanı olur. Var mısın bu yolculuğa?Tüm bölgeleri tek başına alır.