Marineford arc kral haki olarak "haki" lafını kullanmazsak sanırsak ilk defa burada akainu bu lafı kullanıyo karşısındakilerde bravo cidden ÇÖP tayfası. Yorum atmak istemiyorum her gördüğümde ama rezillik ve ötesi ya.
Yani sende haklısın kendince dillendirebiliyorsun rahat rahat şu çöplükten ötürü. Koca savaş 1 kişi haki kelimesini kullanmış yeni dünyadan gelenler için WB tayfası bırak yeni dünyayı, grand line'ın en güçlü korsan tayfası olur anca baya baya itin g..e sokuldular çünkü. Benn beckmanlı shanks tayfasınıdı alır sence yani aka ? Amiraller yonkou karşısında sağ kol olur anca.Akainu > WB tayfası gibi bir algı yaratmıyorum. Akainu >> her Yonkou hariç Yonkou tayfası diyorum açıkça. Manga da bunu bizzat onaylıyor. Ayrıca Big Mom'dan güçlü buluyorum.
Amiralleri sağ kol sanan ve mangayı reddeden biriyle tartışmak boşa.
Jozu hep içimde uktedir aka karşısına çıkartılmayarak haki + elmasa ne yapabilirdi görmeyi çok isterdim. Bir türlü denk gelemediler.Tüm tümenler oradaydı tam kadro. Sadece Jozu yoktu. Ve millet Akainu'nun bir Yonko ile savaştan, /ağır yaralı/ şekilde çıktıktan sonra tümenlerin karşısına çıktığını unutuyor. Buna rağmen alayını karşısına alıyor, unutmayın.