BigMom Akainuyu çıtır çıtır yerŞu karakteri yenecek potansiyeli tek Kaido ve Wb’de gördüm.
Öyle bir cengaver.
BigMom Akainuyu çıtır çıtır yerŞu karakteri yenecek potansiyeli tek Kaido ve Wb’de gördüm.
Öyle bir cengaver.
İlk mesajı okumadan yorum yaptım. Bazen haylazlık yapıyorum.Totto da kimse yok Çerlo dono :/ Kalanları Luffy 1 gün arayla indirdi...
Romanda açıklandı haki mevzu. Kuja kadınları 7'den 70'e kullanıyor, 10 yaşında h.haki açan Ace mi kullanamayacak?Biraz eski bi mevzu ama son hatırladığım Ace'te haki olmamasıydı?
Wano'da da Kaidou ve yıkımcılar yok bu arada.İlk mesajı okumadan yorum yaptım. Bazen haylazlık yapıyorum.
Ace'in H.hakisini kontrol altına alıp kullanabildiği bilgisi var mı? Yoksa uyuyan bir güç mu?Romanda açıklandı haki mevzu. Kuja kadınları 7'den 70'e kullanıyor, 10 yaşında h.haki açan Ace mi kullanamayacak?
Ace Haki bilse Smoker'a dövüşmemizin bir anlamı yok der mi? Bilmiyordu çocuk.Romanda açıklandı haki mevzu. Kuja kadınları 7'den 70'e kullanıyor, 10 yaşında h.haki açan Ace mi kullanamayacak?
@Dr. Hiluluk İki logia birbirine vuruyor. Haki kullanmışlardır bence. İlk okuduğumdan beri haki vara yordum, üzerinde tartışılır ama.
Romanı Oda yazmamış yalnız, elin adamları kafalarına göre çıkartıyor işte.Romanda açıklandı haki mevzu. Kuja kadınları 7'den 70'e kullanıyor, 10 yaşında h.haki açan Ace mi kullanamayacak?
@Dr. Hiluluk İki logia birbirine vuruyor. Haki kullanmışlardır bence. İlk okuduğumdan beri haki vara yordum, üzerinde tartışılır ama.
2 yıl önceki kimsenin neredeyse haki kullanmaması tam kepazelik.Romanı Oda yazmamış yalnız, elin adamları kafalarına göre çıkartıyor işte.
Kujaların kullanması Ace'in kullandığına örnek gösterilemez. Resmi çeviride Smoker ile Duman-Ateş muhabbeti yapıyor, Oda unutmamıştır bence çizdiklerini.
2 yıl sonra yaşasaydı kullanırdı büyük ihtimalle ama gördüğümüz Ace çocukken kullandığı bilinçsiz kral haki dışında haki kullanmadı, üsteleme bence.
Aynen öyle haklısın yani.2 yıl önceki kimsenin neredeyse haki kullanmaması tam kepazelik.
Ne bileyim öyle aklımda kalmış Roman pek ilgimi çekmemişti ondan kaçırmışım demek ki.Romanda açıklandı haki mevzu. Kuja kadınları 7'den 70'e kullanıyor, 10 yaşında h.haki açan Ace mi kullanamayacak?