Üye silindi 1004
Mihawk'ı çiğ çiğ yer şaka mı bu?
Akainu'nun orda dikkati dağınıktı bi kere Yinede öyle ya da böyle durdurdu Croco reisCrocodile büyük adam, bu adama kesik atabiliyor logia savunması filan hak getire.
Genç Ray aklını alabilir. Ama yaşlı sanmam.Sabaody (Rayleigh + Shakky + Duval) da ekledim.
O değildir bence, geleceği görmesi lazım onu yapması için arrh diye ses çıkarmıyomuydu, hasarları az gelmiş olabilir.MF'de Marco ve Vista'nın saldırısından logia savunması yaparak kurtuluyor Akainu.Aokiji'nin Beyazsakalın atağına yaptığını yapıyor işte.
Geleceği görerek saldırının geleceği yeri boş bıraktığını söylüyor Katakuri.Aokiji ve Akainu Kata'nın dediğinin aynısını yapıyor.Tabii ki Kata kadar gözlem hakileri yoktur ama onlar da geleceği görüyor muhtemelen diye düşünüyorum.Rayleigh birden fazla geleceği gören kişinin olduğundan bahsediyor zaten.Marco ve Vista ikilisinin hakisinin yetmeme durumu değil o.O değildir bence, geleceği görmesi lazım onu yapması için arrh diye ses çıkarmıyomuydu, hasarları az gelmiş olabilir.
Mihowk? Bu yorumunu kınıyorum Roche.Bir tek Doragon var işte. Onun dışında olay katliama döner gibi.
Mihowk kapalı kutu ya. Şu ana kadar gördüğümüz hali ile yorumlayacaksak en basitinden "Shici sistemi kaldırılması ihtimaline karşı Perona'yı koruyup koruyamayacağına emin olamadığı için adadan gönderiyor" Ha ileride farklı gösterilir ayrı mesele. Fakat şu an için ben maalesef kendisinden taraf olamayacağım.Mihowk? Bu yorumunu kınıyorum Roche.