Güce göre. Yoksa tayfası falan da yok baya gerilere düşer.Aday neye göre belirleniyor? Güce göre ise onlardan biridir. Zira ilk 5-6 neredeyse denk kişilerdir. Öyle hatrı sayılır bir fark beklemiyorum.
Güce göre. Yoksa tayfası falan da yok baya gerilere düşer.Aday neye göre belirleniyor? Güce göre ise onlardan biridir. Zira ilk 5-6 neredeyse denk kişilerdir. Öyle hatrı sayılır bir fark beklemiyorum.
Yonkoulardan sonra Akainu gelmez mi sence güç bakımından? Hoş sen şimdi araya Dragon'u sıkıştırırsın O bilinmeyen olduğu için geçelim. Garp da yaşlandı artık. 5. olur işte Akainu.Güce göre. Yoksa tayfası falan da yok baya gerilere düşer.
Kizaru kaptan olmasın.Akainu korsan olsa Kizaru gibi sağ kolu olurdu
Varsayalım ki dediğin gibi; onca karakter varken(Kaido, Wb, Bb, Bm vs.) Akainu için bu söyleniyor? Burada vurgulanmak istenilen Sakazukinin meyve gücünün ve potansiyelinin tavanı.Burada kastedilen ana karakterin hali hazırda güçlü biri olamayacağı(yada gelişimini tamamlamış) olursa sıkıcı olacağı. Zira aynı şeyi kaido, kizaru, aokiji vs kişiler için de söyleyebiliriz. Çünkü bu durumda seri shounen değil seinen olurdu. Ama bunların hiç biri ana karakter değil.
Akainuyu da ergenliğinden izlemeye başlasak o da 1 senede bitiremezdi.
Yarın şu saydıklarından birini ana karakter olarak sorsalar ona farklı bir şey der miydi sence?Varsayalım ki dediğin gibi; onca karakter varken(Kaido, Wb, Bb, Bm vs.) Akainu için bu söyleniyor? Burada vurgulanmak istenilen Sakazukinin meyve gücünün ve potansiyelinin tavanı.
İyi de Akainu'yu sormadilar adama. Adam direk Akainu üzerinden örnek verdi.Yarın şu saydıklarından birini ana karakter olarak sorsalar ona farklı bir şey der miydi sence?
Güçlülerden rastgele birini seçmediğinin bir garantisi var mı?İyi de Akainu'yu sormadilar adama. Adam direk Akainu üzerinden örnek verdi.
Fark eder mi? Güçlüler demiyleim simdi en güçlüler demek lazım. Yoksa sana göre Katakuri'den de örnek verebilirdi. O da güçlü çünkü. Akainu serideki zirve karakterlerden biri işte. Fazla zorlamaya gerek yok.Güçlülerden rastgele birini seçmediğinin bir garantisi var mı?
E ben aksini demedim ki?Fark eder mi? Güçlüler demiyleim simdi en güçlüler demek lazım. Yoksa sana göre Katakuri'den de örnek verebilirdi. O da güçlü çünkü. Akainu serideki zirve karakterlerden biri işte. Fazla zorlamaya gerek yok.