Wut? Ne konuda?Çoğunluğa göre mi hareket ediyorsun?
Wut? Ne konuda?Çoğunluğa göre mi hareket ediyorsun?
Herhangi bir konuda, sabaody'ye verilen ya da verilmeyen oylar seni ilgilendirir mi?Wut? Ne konuda?
Neden ilgilendirmesin?Herhangi bir konuda, sabaody'ye verilen ya da verilmeyen oylar seni ilgilendirir mi?
"Onlar öyle diyorsa öyledir." mi dersin?Neden ilgilendirmesin?
Sen benim dediğimi falan mı anlamadın? Çünkü yazdıkların çok anlamsız geliyor."Onlar öyle diyorsa öyledir." mi dersin?
Bana milletin verip vermediği oylardan bahseden sensin.Sen benim dediğimi falan mı anlamadın? Çünkü yazdıkların çok anlamsız geliyor.
Bunu dedin:Bana milletin verip vermediği oylardan bahseden sensin.
Ben de verilen oylara bakarsak millet öyle sanmış dedim. Dediğine muhalif bir şey bile demedim ama saçma bi polemik arayışındasın gibi. Her neyse.Yaşlı Rayleigh'in 10 dakikada mabadı terlemeye başladı Kizaru karşısında. Akainu karşısında kazanması söz konusu bile değil. 30 yıl önceki Rayleigh mi sandınız bunu?
Çok gerginsin, sakin ol. Retorik bir soru için gereksiz tripleniyorsun.Bunu dedin:
Ben de verilen oylara bakarsak millet öyle sanmış dedim. Dediğine muhalif bir şey bile demedim ama saçma bi polemik arayışındasın gibi. Her neyse.
Hahhaahah tövbe est. yaÇok gerginsin, sakin ol. Retorik bir soru için gereksiz tripleniyorsun.