En son hali Aizenin Yheachla dövüşürken.Aizen'nin hangi hali? Eğer normal Aizen olursa Yamamoto alır diyorum ama evrim falandan sonra bence kimsenin şansı yok. Mühürlemeden alamazsın, onu da yapacak karakter zor gibi.
En son hali Aizenin Yheachla dövüşürken.Aizen'nin hangi hali? Eğer normal Aizen olursa Yamamoto alır diyorum ama evrim falandan sonra bence kimsenin şansı yok. Mühürlemeden alamazsın, onu da yapacak karakter zor gibi.
Mangayı oku istersen.Evet.Düşündüm taşındım aizen sama fanlığım ağır bastı hem o yaşlı bunak hiç savaş kazanabildi mi ya
Okudum.Mangayı oku istersen.
Aizen o kadar zorlanırmıydı Yhawchın sahtesine ?Mangayı oku istersen.
Allon, Wonderweiss, mangadan bir kaç quincy ve serinin son boss'unu yenmiş geçmişte. Okuduysan hatırlaman lazım. Daha var mı aklıma gelmedi şimdi.Okudum.
Zorlanırdı bence. Adamlar zanpakutou güçlerini çalıyorlar. İhtiyarı da öyle yenebildiler diye hatırlıyorum. Uzun zaman geçti üstünden. Tam net değil kafada.Aizen o kadar zorlanırmıydı Yhawchın sahtesine ?
Doğrudur dövüş kazanmış ama yendiği kişilerde belki wonderas hariç as kadrodan değil şu geçmişte yenmeyi olayı bence sadece ilk yarıyı önde kapatmış o kadar hiç savaş sonlandıramamış çok güçlü tamamda bi kaç yedek oyuncu pataklamakla savaş kazanılmıyor.Allon, Wonderweiss, mangadan bir kaç quincy ve serinin son boss'unu yenmiş geçmişte. Okuduysan hatırlaman lazım. Daha var mı aklıma gelmedi şimdi.
Ha öldürdüğü 1 trilyon ruh da vardı. Bankai açınca iskeleler cirit atıyordu etrafta.Doğrudur dövüş kazanmış ama yendiği kişilerde belki wonderas hariç as kadrodan değil şu geçmişte yenmeyi olayı bence sadece ilk yarıyı önde kapatmış o kadar hiç savaş sonlandıramamış çok güçlü tamamda bi kaç yedek oyuncu pataklamakla savaş kazanılmıyor.