http://arkasiradakilerfan.0wn0.com/
Şurası var, şıradan da devam edebiliriz
Şurası var, şıradan da devam edebiliriz
Afet'in baskılanmış cinsel kimliğini femme fataleye bağladın ya, yürü, seni kimse tutmasın.Afet Hoca femmefatale dediğimiz kimliğe sahip. Çoğunun bildiğinden farklı olarak femmefatale zayıflıklarını örtmeye yarayan türlü türlü maskelere sahiptir. Maske kabuklarının altında zayıf bir ruh barındırır. Bu gerçeküstü kimliği deşifre etmek de benim gibi kekolara düşer.
Kemal Hoca bir şey yapmasa bile Afet Hoca içerden kendini yokedip tüketecektir. Kemal tek atar.
Geçmişten günümüze kavramların bağlam açısından yaşadığı evrimsel süreç sonucu bu bağlantıyı çıkarmış olabilirim. Tc sinemasında m*tafor dediğimiz kavramın evrimini de unutmamak lazım. Daha uzun uzun saçmalamak isterdim fakat semt tayfayla kahveye inip toplumsal dürtülerimi hafifletmem gerek.Afet'in baskılanmış cinsel kimliğini femme fataleye bağladın ya, yürü, seni kimse tutmasın.
Benim için de bir oralet iç.Geçmişten günümüze kavramların bağlam açısından yaşadığı evrimsel süreç sonucu bu bağlantıyı çıkarmış olabilirim. Tc sinemasında m*tafor dediğimiz kavramın evrimini de unutmamak lazım. Daha uzun uzun saçmalamak isterdim fakat semt tayfayla kahveye inip toplumsal dürtülerimi hafifletmem gerek.