Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Yardım] Adı Hatırlanamayan Animeler

bilen çıkar mı
Texhnolyze olabilir. Favori serilerimden ama izleyeli çok oldu. O yüzden tam hatırlamıyorum. Yoshii Katanası ile önüne geleni biçiyordu.

Bir ihtimal Kite'de (A Kite) olabilir. Bu animeyi de baya sevmiştim. Ana karakter kız ise...

Son düzenleme:
Texhnolyze olabilir. Favori serilerimden ama izleyeli çok oldu. O yüzden tam hatırlamıyorum. Yoshii Katanası ile önüne geleni biçiyordu.

Bir ihtimal Kite'de olabilir. Ana karakter kız ise...
Yok kite değil bu gene orta uzunlukta serilerden biriydi Chanel Buzz anime yayınlarken denk geliyordum arada ortam falan çok karanlıktı bu animede. Bu bölüm baya hareketli ama. Takım elbiseli bi dolu adam var birileri birilerini kovalıyor bi dolu kafaya sıkılıyor bir binadan birileri çıkıyor falan karman çorman 2006 gibi izlemiştim güzeldi

Yok kite değil bu gene orta uzunlukta serilerden biriydi Chanel Buzz anime yayınlarken denk geliyordum arada ortam falan çok karanlıktı bu animede. Bu bölüm baya hareketli ama. Takım elbiseli bi dolu adam var birileri birilerini kovalıyor bi dolu kafaya sıkılıyor bir binadan birileri çıkıyor falan karman çorman 2006 gibi izlemiştim güzeldi
Bence de Texhnolyze, istersen birkaç bölüm izle hatırlarsın.

Köstebekler (Mogu Mogu) animesi vardı güzeldi baya ..Özellikle açılış müziğine hayrandım.Animelere olan ilgimi çoğaltan ilk animelerdendi.Zaten Ganbare Genki ,Dargon Ball ,Slam Dunk ve Magic Knight Reyard ile zirve yapmıştı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık