Konu manga değil konu adamlık Oden başta olmak üzere ailesini geride bırakan kimse adam değildir.Aynen biz de babacık mangası okuyorduk.
Aynen biz de babacık mangası okuyorduk.
Kendine gel lütfen, Korsan temalı bir manga okuyorsun. Böyle bir evrende bu davranışı kınıyorsan evrende adam kalmaz.Konu manga değil konu adamlık Oden başta olmak üzere ailesini geride bırakan kimse adam değildir.
Sırf elinde kılıç var diye Oden'in pozisyonunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun gibi geldi bana Ayrıca çocuğu olan hiç bir korsan adam değilKendine gel lütfen, Korsan temalı bir manga okuyorsun. Böyle bir evrende bu davranışı kınıyorsan evrende adam kalmaz.
Ne yapsın bu adamlar, el elemi takılsınlar? :dSırf elinde kılıç var diye Oden'in pozisyonunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun gibi geldi bana Ayrıca çocuğu olan hiç bir korsan adam değil
Katılmıyorum.O zaman çocuk yapmasaymış.Zorunlu muymuş sanki Yaptıysa oturacak evinde banane Hiç bir hazine aileni geride bırakmaya değmez.Ne yapsın bu adamlar, el elemi takılsınlar? :d
Ayrıca sadece Oden değil, op evreni aile kavramının sağlıklı işlendiği bir evren değil. Bir erkeğin ailesini bırakıp gitmesi adamlığını sorgulamamız için yeterli bir sebep değil. Düşünsene yolculuğun sonunda One Piece var, bir kaç kadın ve çocuk ondan daha önemli olmamalı.
Kuzum, korsan bu adamlar korsan! Kadınla birlikte olduktan sonra çocuk oldumu olmadımı dönüp bakıyorlarmı bir düşün istersen.Katılmıyorum.O zaman çocuk yapmasaymış.Zorunlu muymuş sanki Yaptıysa oturacak evinde banane Hiç bir hazine aileni geride bırakmaya değmez.
Bu durum o kişiyi adam yapmaz.Tam tersi adam olmamaya bir de sorumsuzluk özelliği ekler.Kuzum, korsan bu adamlar korsan! Kadınla birlikte olduktan sonra çocuk oldumu olmadımı dönüp bakıyorlarmı bir düşün istersen.