Şşş çaktırma :dİradeyle adamlık ne alaka la?
Şşş çaktırma :dİradeyle adamlık ne alaka la?
Peki :dŞşş çaktırma :d
10 Ace tabiki 1 sanji etmez degisikmisin 1,5 milyon Sanji eder çünkü. Kaptani hapisken sevdiği kıza çiçek toplayıp yemek yapacak kadar kansız degildir çünkü.Sanji'nin yaptığı tayfayı korumaktır, Ace'in yaptığı tayfaya, Luffy'ye ihanettir. 10 Ace 1 Sanji etmez.
Basgan sen8n onurlu yürüyüşüne büyük saygım vardi. Ama sende mi brutus dedirttin. Bundan böyle attim hafizaya seni.Zamanında bir tane konu açılmıştı.Saldırı kombinasyonları diye Sanji için skywalk+concasse yazmıştım gitti Luffy'de uyguladı
Yanlışın var arkadaş, korsan denir onaAce kalleştir, çünkü ona kucak açan adama arkasından, uykusunda ve daha 100 farklı şekilde saldırmıştır. Karşıdaki savunmasızken saldırana, arkadan saldırana kalleş denir.
Korsan olunca kalleş olunmuyor yani.Yanlışın var arkadaş, korsan denir ona
Olunuyor tabi. Mesela Teach. Hani savunduğun argüman var ya onun örneklemi Ace değil Teach. Ace'in yaptığı korsanlıktır. En güçlünün kellesini alıcam diyor, uygulamaya geçiyor. Hayınlık için önce karşıya güven vermesi gerek.Korsan olunca kalleş olunmuyor yani.
Şimdi popondan element uyduruyorsun dersem ben mi suçlu olacağım MW100 kere saldırmadan önce kaptanı olarak kabul etmiyor zaten.Adam orada tutsak kaptanı öldürüp kurtulmaya çalışıyor ve intikam almaya çalışıyor.Sonradan alışıyor Stockholm sendromu gibi.Kabul ettikten sonra söz söyleyeni yakıyor Ace peşini bırakmıyor.
Şunla Sanji'yi bir mi tutuyorsunuz yapmayın.