Zoro nun bu ankette olmaması gerekiyordu. Adam değildir diyemez kimse ama bencil diyebiliriz. Bununla ilgili seride çok örnek var. Zoro belli bir yerde adamdır şimdi ..
O zamanlar tartışılıyordu lafları yüzünden o yüzden eklemiştim.Zoro nun bu ankette olmaması gerekiyordu. Adam değildir diyemez kimse ama bencil diyebiliriz. Bununla ilgili seride çok örnek var. Zoro belli bir yerde adamdır şimdi ..
Yok ya genel olarak dedim. Biliyorum genelde çok böyle konuşma oluyor.O zamanlar tartışılıyordu lafları yüzünden o yüzden eklemiştim.
Forumda gezinirken gözüme ilişti. Gündemde Sanji gibi bi adam varken konuyu hortlatayım dedim ayrıca dediğin kritere de uyuyor. Zoro bile var şu ankette ki tamamen hatalı oluşu. Konunun sonra önünü alamadık tabi, bayağı kendimizden geçmişizKonu niye durduk yere hortlamış anlamadım.Ben bu konuyu iyi gözüken ama aksi olduğu düşünülen isimler için açmıştım.Yoksa seçenek yetmez zaten herkesin alakalı alakasız bir kusuru bulunur.
Korsanlar ile yapılan hangi savaş açıklar mısın?Korsanlar ile yapılan savaşta kalleşlikten bahsediliyor.
Akainu doğrusunu yapmıştır ohara da.Kuzan Robin i saldığı için gemidekiler boş yere ölmüş oldu.
O kadar tartışıldıysa istenen karakter eklenebilirmiş ankete sorun etmezdim.Hangi seçenekler isteniyor ki Sanji dışında daha ?Forumda gezinirken gözüme ilişti. Gündemde Sanji gibi bi adam varken konuyu hortlatayım dedim ayrıca dediğin kritere de uyuyor. Zoro bile var şu ankette ki tamamen hatalı oluşu. Konunun sonra önünü alamadık tabi, bayağı kendimizden geçmişiz
AceO kadar tartışıldıysa istenen karakter eklenebilirmiş ankete sorun etmezdim.Hangi seçenekler isteniyor ki Sanji dışında daha ?
+1Edit: Portgas D. Ace denen kalleş.
Edit: Portgas D. Ace denen kalleş.
Adam değildir.Ace mi ?
Laf atıldı diye gururuna yediremeyen adam mı ? Bak adam mı ?