Ulan ya İşin gücün yok sabah akşam haterlık yapıyon Neyse gidip oyun Garp'a vermişin ama D. lere garezin var dimi?İkiyüzlü davrandığı için öyle.Yoksa zaten lider olarak kalamaz.Adam olmasa da adammış numarası yapmak zorunda.
Ulan ya İşin gücün yok sabah akşam haterlık yapıyon Neyse gidip oyun Garp'a vermişin ama D. lere garezin var dimi?İkiyüzlü davrandığı için öyle.Yoksa zaten lider olarak kalamaz.Adam olmasa da adammış numarası yapmak zorunda.
Aslında şu an çalışıyorum ama pek iş olmadığı doğru. Garp rezaletinin yanında dövmeli devede kulak kalıyor da ondan yanlış anlama. :/Ulan ya İşin gücün yok sabah akşam haterlık yapıyon Neyse gidip oyun Garp'a vermişin ama D. lere garezin var dimi?
+1 Sanji adam değildir.Zoro'nun olduğu şu ankete Sanji'nin eklenmesini talep ediyorum. @Millennium Wizard
Şşşt karıştırma Sanji'yi. Şimdi millet Sanji'ye yüklenecek. Oda'nın vurduğu yetmiyor bide bizim forum vuracak. İyice şamar oğlanı olacak Sanji.Zoro'nun olduğu şu ankete Sanji'nin eklenmesini talep ediyorum. @Millennium Wizard
Beni ilgilendirmez. Zoro'yu eklemek, ekletmek haterlıktan başka bir şey değil diğer isimlerin yanında. Onu ekleyen bunu da ekler. Üstelik benim Sanji için hayvan gibi gerekçem var.Şşşt karıştırma Sanji'yi. Şimdi millet Sanji'ye yüklenecek. Oda'nın vurduğu yetmiyor bide bizim forum vuracak. İyice şamar oğlanı olacak Sanji.