Eyvallah reyiz, büyüksüneski ödülü olanlarınkini senin için yazarım bir sekil altlarına![]()

Eyvallah reyiz, büyüksüneski ödülü olanlarınkini senin için yazarım bir sekil altlarına![]()
Güncelledim. senin dedigin gibi altına degilde yanına parantez içinde ekledim. Bir kac eksik kalmıstır belki. onlarada bakarım. birde yedek aldım bu seferEyvallah reyiz, büyüksün![]()
Eyvallah dostum.Güncelledim. senin dedigin gibi altına degilde yanına parantez içinde ekledim. Bir kac eksik kalmıstır belki. onlarada bakarım. birde yedek aldım bu sefer![]()
hepsini yazmak cok üsenilcek bir durumEyvallah dostum.
ama benim kastettiğim önceki(ler) idi yahu. Luffy'nin mesela: 30-100-300-400-500 Zoro'nun 60-120-320 gibi. :/
Altına yazman daha iyi olur, daha belirgin olur. Böyle karmaşa oluşmuş biraz.
Yazmak ve üşenmek deme hacı, saat 4'ten beri bir şeyler yazıyorum ve şu an beynim sulanmış durumda.hepsini yazmak cok üsenilcek bir durumdur birde alta alıp deniyeyim, senimi kırcam. ben sadece hani bak ödül buydu bu oldu gibi bir önceki ödülü yazdım
![]()
Spoiler içine al daha mantıklıhepsini yazmak cok üsenilcek bir durumdur birde alta alıp deniyeyim, senimi kırcam. ben sadece hani bak ödül buydu bu oldu gibi bir önceki ödülü yazdım
![]()
@Dragon Benim yerime facepalm atar mısın arkadaşa? Ben yoruldum.Gang-Capone Bege -300,000,000 3 billion değilmi