Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Açıklanan Kesin Ödüller

Bence çok fazla oldu bu.
Shanks 4
Beckman 1.45
Roo 1.4
1.100
800
700
600
500
Falan olur işte :)
O zaman denge olmaz ki zaten Kaido Korsanları da o şekilde. Birbirlerine yakın olmaları gerekiyor. Ve aşağı yukarı karakterlerin arasında çok farklar olmamalı en güçlüsüyle (Beckman'ı ayrı tutuyorum) en zayıfı arasında 300-400 milyonluk fark olmalı ki dengeli olsun. Ve tayfasının diğer üyeleri de bu iki kutbun arasında olacakları için dengeli bir tayfa oluyorlar.

şerefsiz oda sırf şaka olsun diye minimum 150 m edecek chopperi 100 beli yapıyor kimse gülmüyor artık senin şakalarına oda
Emin ol bu seferde dozunu kaçırıp 500-600 milyon :beli: edecek.

O zaman denge olmaz ki zaten Kaido Korsanları da o şekilde. Birbirlerine yakın olmaları gerekiyor. Ve aşağı yukarı karakterlerin arasında çok farklar olmamalı en güçlüsüyle (Beckman'ı ayrı tutuyorum) en zayıfı arasında 300-400 milyonluk fark olmalı ki dengeli olsun. Ve tayfasının diğer üyeleri de bu iki kutbun arasında olacakları için dengeli bir tayfa oluyorlar.
Kaidounun en güçlü 4. Adamı 480 falan işte shanksin belki en güçsüz adamı 400 civarıdır

Emin ol bu seferde dozunu kaçırıp 500-600 milyon :beli: edecek.
etsin etsin ya artmazki zaten sonra koskoca denizci istihbahratı chopperi evcil haycan olarak tanımladıysa 2 yıl boyunca ben böyle denizcininde istihbahratınında ağzına tüküreyim yani

İnsan zoan meyvesini uyandırınca en yüksek o olacak.
kimsenin yapmadığını yapıp sürüyle farklı forma dönüşebiliyor zaten hali hazırda kaidousundanda yamatosundanda daha yetkin zoanda belki monster point uyanışıdır chopperin

Kaidounun en güçlü 4. Adamı 480 falan işte shanksin belki en güçsüz adamı 400 civarıdır
Bende diyorum ki dengeli dediği zaman tayfa üyelerinin arasında çok bir rakam oynaması olmaması lazım ki dengeli olsun.

Kaido'nun 4. Adamı 546 Milyon ile Who's Who bu arada. Shanks'ın en zayıf adamı için bile düşük bir rakam.

Big Mom ve tayfası çok tehlike arz etmediği halde Kaido'nun tayfasından daha güçlü, 600 milyon üstü yüksek ödüllü adam sayısı daha fazla.

Katakuri: 1.048.000.000 :beli:
Smoothie: 934.000.000
Cracker: 860.000.000
Perospero: 700.000.000
Snack: 600.000.000

etsin etsin ya artmazki zaten sonra koskoca denizci istihbahratı chopperi evcil haycan olarak tanımladıysa 2 yıl boyunca ben böyle denizcininde istihbahratınında ağzına tüküreyim yani
İki Yonkou ve 40 bin kişilik ordusuyla mücadele edilip Luffy ve tayfası zaiyat vermeden galip ayrılırsa Oda'nın bile böyle zevzekliğe eli gitmez. En az 300 Milyon bekliyorum. Queen ile mücadele edebildiğini düşünürsek (yaşı 17 henüz) daha yüksek ödül bile çıkabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık