Filmde açıklanmadı da açıklansa da kabul görmez zatenMihawk stampedete açıklayacaklar diye biliyorum ve neden hancock eski sbuhikaide mangayı okumuyorum fazla spoiler vermeden açıklarmısınız
TeşekkürlerFilmde açıklanmadı da açıklansa da kabul görmez zaten
Hancock kısmı o zamana göre hatalı olmuş. Vermemiş de olayım spoiler
mangada açıklandıbir şey soracağım manga takip etmiyorumda Roger ve Yonkouların ödülleri manga da mı açıklandı yoksa sbs veya röportaj gibi bir şey ile mi açıkladı oda?
Teach'in başlangıç ödülünün o olup olmadığı belli değil. Marco ile savaşından sonra güncel ödülünü kazandı muhtemelen.Acıklanan en yüksek baslangıc ödülü230,000,000 olarak Fisher Tiger' a aittir.
Artık Teach 10 kat fazla ödülle bu koltuğa oturdu sanırım.
Aksine, Teach en düşük ödülle başlayan kişi. 0 Beli. Bu ödülü yok falan diye değil. Bildiğin formalite icabı 0 ödül biçmişler adama Shichibukai olunca. Belki tüm olayı yanlış anlamışımdır ama böyle hatırlıyorum.Acıklanan en yüksek baslangıc ödülü230,000,000 olarak Fisher Tiger' a aittir.
Artık Teach 10 kat fazla ödülle bu koltuğa oturdu sanırım.
Kafasında daha ödül konmadan Savaş Lordu olduğu için 0Aksine, Teach en düşük ödülle başlayan kişi. 0 Beli. Bu ödülü yok falan diye değil. Bildiğin formalite icabı 0 ödül biçmişler adama Shichibukai olunca. Belki tüm olayı yanlış anlamışımdır ama böyle hatırlıyorum.![]()
0 bir değer ifade etmediği için ödül değildir. Şöyle düşün Zoro korsan avcısıyken ödülü sıfırdı. Ne demek ödülü yoktu demek.Aksine, Teach en düşük ödülle başlayan kişi. 0 Beli. Bu ödülü yok falan diye değil. Bildiğin formalite icabı 0 ödül biçmişler adama Shichibukai olunca. Belki tüm olayı yanlış anlamışımdır ama böyle hatırlıyorum.![]()
O zaman Fisher Tiger'ın başlangıç ödülü budur denildi. Teach'ın belli olmadığı için böyle yazıldı, diyorsan mantıklı.Teach'in başlangıç ödülünün o olup olmadığı belli değil. Marco ile savaşından sonra güncel ödülünü kazandı muhtemelen.