Seneye gene değişecek kaido inecek yaniGüncellenecek ödüller de var. Mesela Law.![]()
Seneye gene değişecek kaido inecek yaniGüncellenecek ödüller de var. Mesela Law.![]()
Bütün ödülleri yazmışlar ya Zoro'nun ki falan da eksik. Wano sonu tam güncelleme yapmalı.Seneye gene değişecek kaido inecek yani
Gereksizlere gereklilik listesinde yer yok.Güncellenecek ödüller de var. Mesela Law.![]()
Gereklilik listesinin gerekliliğine kim karar veriyor?Gereksizlere gereklilik listesinde yer yok.
Roger'i ekledim. Açıklanan eski ve yeni yonkou ödüllerini ekledim. Sondaki bilgileri düzenledim. Eksik bir şey varsa yazarsınız, yarın düzeltirim.
Burada ödülle ilgili söylenmek istenen Big mom ile Katakuri arasında ödül farkı çok olmasına rağmen güç farkı o kadar değildir.Şuradaki ödülle ilgili mevzu dikkate alınmalı.![]()
Roger'i ekledim. Açıklanan eski ve yeni yonkou ödüllerini ekledim. Sondaki bilgileri düzenledim. Eksik bir şey varsa yazarsınız, yarın düzeltirim.
Mansur başkan gibisiniz be.@ch3rl0b11n @Roronoa Zoro Bende eklemeler ve düzeltmeler yaptım. Başka kalan bilgi varsa ekleriz.