Üstüjinbei nin ödülü 400.000.00 beli mi yoksa 400.000.000 nin üstü mü
Karasakalın ödülü mecburen artacak çünkü yok. (Bu arada site ismi gibi nikin var)Jinbei güçlü olabilir ama ondan daha güçlüler var bence bence karasakal'ın ödülünde baya bir artış bekliyorum
söylenti degil,kesinleşmiş bilgi büyük ihtimal...e.oda ödülleri 3.sahıslara acıklatmayı cok seviyor zatenyalnız jimbei orda konuşanlar ödülünün 400 den fazla olduğunu duydum dedikten sonra saçmalayın diye kızıyor sadece bir söylenti de olabilir.
luffynin 400 oldugundada ödülü öyle diyenler coktu bu forumda baloncuklara yazıldıysa dogrudur adam sadece gösterip elletmiyor,standart e.oda taktigi.aslında orada saçmalık olduğu belli 400 milyon üstü ne demek abi ya.Adamlar jinbei'nin ödülünü biliyorlar ama tam olarak ne kadar olduğunu söylemiyorlarŞimdi karşılarına bir korsan çıkar herkes der ki"şu isminde bir korsan ödülüde şu kadar diye"söyler.Bu zaten hep böyle olmuştur.Bana kalırsa ileriki zamanlarda bir yanlışlık olduğunu ODA açıklayacak.
aynı şey zoro'nun ödülünde de olmuştu,baloncuklara yazılmıştı ama sonradan düzelttilerluffynin 400 oldugundada ödülü öyle diyenler coktu bu forumda baloncuklara yazıldıysa dogrudur adam sadece gösterip elletmiyor,standart e.oda taktigi.