Bu kafamızdan tamamen silinmiş, çok ilgin.Wb'yi kk yapmak isteyordu adam. Yattığı yerden mi yapacaktı bunu ?
Alkışlıyorum (İroni değildir)
Bu kafamızdan tamamen silinmiş, çok ilgin.Wb'yi kk yapmak isteyordu adam. Yattığı yerden mi yapacaktı bunu ?
Bence de çok ilgin.Bu kafamızdan tamamen silinmiş, çok ilgin.
Alkışlıyorum (İroni değildir)
Valla alabastada gezmeler veya teachi avlamacalar ne bilim hiç WB yi kk yapmak istiyormuşa benzemiyor. Hem diyelim hedefi bu yönde kk olmak istemeyen birini zorla mı kk yapacak bildiğim kadarıyla wb kk tahtında gözü yok.Wb'yi kk yapmak isteyordu adam. Yattığı yerden mi yapacaktı bunu ?
Teach'i arama sebebi, tayfanın kuralı ve yakalama sorumluluğunun onda olması, kendi tümeninden olduğu için. Wb'nin isteği de önemli değil, güçlenmek için bir sebebi oluyor. Zira yatarak tümen komutanı olabileceğini de düşünmüyorum.Valla alabastada gezmeler veya teachi avlamacalar ne bilim hiç WB yi kk yapmak istiyormuşa benzemiyor. Hem diyelim hedefi bu yönde kk olmak istemeyen birini zorla mı kk yapacak bildiğim kadarıyla wb kk tahtında gözü yok.
Öyle diyeyim o zaman anlaşalım.Oy hakkını kurallara göre vermeyenlerin yaptıkları saçmalık desen neyse
Orası öyle tümen komutanı olmak kolay değil illaki belirli bir seviyeye gelmek lazım ama benim demek istediğim sabo güçlenmek zorunda elinde olan birşey değil bence devrimcilerin güçsüz olma gibi bir lüksü yok sonuçta rakipleri dünya hükümeti. Hem ace hedefine ulaşana kadar wb kalpten gider wb halini sende gördün. Neyse ölülerin arkasından konuşarak bir yere varamayız hadi iyi gecelerTeach'i arama sebebi, tayfanın kuralı ve yakalama sorumluluğunun onda olması, kendi tümeninden olduğu için. Wb'nin isteği de önemli değil, güçlenmek için bir sebebi oluyor. Zira yatarak tümen komutanı olabileceğini de düşünmüyorum.
İyi geceler.Orası öyle tümen komutanı olmak kolay değil illaki belirli bir seviyeye gelmek lazım ama benim demek istediğim sabo güçlenmek zorunda elinde olan birşey değil bence devrimcilerin güçsüz olma gibi bir lüksü yok sonuçta rakipleri dünya hükümeti. Hem ace hedefine ulaşana kadar wb kalpten gider wb halini sende gördün. Neyse ölülerin arkasından konuşarak bir yere varamayız hadi iyi geceler