He ya sen o kadar sene sen ne yaptın :dHakisi yoktu Eysuu'nun. WB nin yanında olacak bir de.
He ya sen o kadar sene sen ne yaptın :dHakisi yoktu Eysuu'nun. WB nin yanında olacak bir de.
Yazımını "sen bu paraları sen neeğğ yağptığn" a benzettim :dHe ya sen o kadar sene sen ne yaptın :d
Yazar bana göre sırf Luffy ile Ace kral olma yolunda karşılaşıp birbirini öldürmek zorunda kalmasın diye çıkardı aradan Ace'i.Sen kalın kafalı bir zencisin değil mi? Onu ikisinden biri aradan çekilmeliydi, öyle bir savaş yazmazdı anlamında dedim.
Bak bir de büyük harf yapıyor. Kalınlaştırıyor filan. :dYazımını "sen bu paraları sen neeğğ yağptığn" a benzettim :d
Yazar bana göre sırf Luffy ile Ace kral olma yolunda karşılaşıp birbirini öldürmek zorunda kalmasın diye çıkardı aradan Ace'i.
Bunu yazarak bir şey kastetmen yanlış. Olabilecek bir şey yazarsın. Bu tamamen SAÇMALIK
Yazımını "sen bu paraları sen neeğğ yağptığn" a benzettim :d
Normalde rahat tek atar ama abisi kırılmasın diye 3 atar. HaklısınLuffy Ace'in son halinden 1 yaş küçük. Luffy'nin şu anki hali Ace'e 3 atar. Her harf için bi' tane.
Bilin bakalım kim daha hocasının hakinin ne olduğunu anlatırken yaptığı tekniği bile iki yılda öğrenememiş? (Sentoumaru yapıyordu kendisini döverken.)Ace ve Luffy aşağı yukarı aynı yaşlarda Wanoya geldi. Bilin bakalım kim savaşmaya gelirken kim babasının kollarına koşuyor?
Luffy gibi tükürdüğünü yalayan bir karakter görmektense Ace gibi lafının arkasında bir karakter görmeyi tercih ederim.Acaba nesi yanlış?