Kaido istese Luffy de ölmüştü ne oldu yani ? Tek yemediğini atarsam ne diyecen bu sefer çok merak ettim xD Ama uğraşmam heralde o kadarWb den tek yememiş mi dkdkfkkd wb canı istese Ace ölmüştü. Bunu herkes biliyor.
Nerden benimki oluyor yav?
Kaido istese Luffy de ölmüştü ne oldu yani ? Tek yemediğini atarsam ne diyecen bu sefer çok merak ettim xD Ama uğraşmam heralde o kadarWb den tek yememiş mi dkdkfkkd wb canı istese Ace ölmüştü. Bunu herkes biliyor.
Nerden benimki oluyor yav?
Bu konuyu özetleyen bir yorum tebrik ederimAce potansiyelli bir mal idi. Luffy ise şanslı bir mal
Tabi ki sağ olabilirdi.Ben olamazdı yazmadım zaten.Ace'in Luffyden 3 yaş daha büyük olduğunuda unutmamak lazım.Luffy şu an Ace'in 20 yaşındaki halinden zaten önde.Ace'de çok potansiyelliydi kabul ama Luffy bu konuda daha önde bence.Güç karşılaştırması niye yapıyorsunki. O zaman şöyle diyeyim. Diyelim ki Ace ölmedi. Marineford'dan bu zamana kadar rahat sağ kol olur hatta geçebilirdi de.
Potansiyeli var demekle güç aynı değil.
Adam uyurken Acei tek yumrukta bayıltıyordu. Sen diyorsun ki tek atamadı fkfkfk ben de diyorum ki istese atardı. Demin ki mesajdaki edite bakKaido istese Luffy de ölmüştü ne oldu yani ? Tek yemediğini atarsam ne diyecen bu sefer çok merak ettim xD Ama uğraşmam heralde o kadar
Yoo gayet de mentor idi. Ace'i KK'lığa hazırladığını bilmeyen kalmadı. :/ Ha o irade var mı orası meçhul. Birisinin emrine giren birisi nasıl KK olabilir bilemedim.Beyazsakalın bir mentor olmamasının yanı sıra adam zaten tayfada kaldığı sürenin büyük kısmını Teach gibi bir haini arayarak harcadı.
Ya illa her şeyi sayfa sayfa atalım buraya neyse animeden atayım sana, WB'nin kendisi bile hala kalkabiliyor musun diyor adama sen kalkıp tek yedi diyorsun xDAdam uyurken Acei tek yumrukta bayıltıyordu. Sen diyorsun ki tek atamadı fkfkfk ben de diyorum ki istese atardı. Demin ki mesajdaki edite bak
Ben “istese teklerdi” diyorum. Sen teklemediği sahneyi atıyorsun. Acaba cümlemde düşüklük mü var?Ya illa her şeyi sayfa sayfa atalım buraya neyse animeden atayım sana, WB'nin kendisi bile hala kalkabiliyor musun diyor adama sen kalkıp tek yedi diyorsun xD
WB'den iyi biliyorsun herhalde.
Geçen zaman ortada ve hala kalkıyor, ama sen daha iyi biliyorsun tabi
Korsan krallığa hazırladı derken özel eğitim verdiğini mi sanıyorsunuz.Kendi haline bıraktı tayfa içinde tecrübe kazansın diye olay o.Beyazsakalı kk yapmaya çalışacaktı wb istemeyecekti o ölünce Ace tayfanın başına geçecekti.Mangaka ortamı hazırlardı tayfanın başına geçtikten sonra kk olurdu Ace çünkü hali hazırda en güçlü tayfa elindeydi.İvankov diyor en güçlü korsan tayfası daha ne olsun.Yoo gayet de mentor idi. Ace'i KK'lığa hazırladığını bilmeyen kalmadı. :/ Ha o irade var mı orası meçhul. Birisinin emrine giren birisi nasıl KK olabilir bilemedim.
Uyurken tekliyor yahu herifBen “istese teklerdi” diyorum. Sen teklemediği sahneyi atıyorsun. Acaba cümlemde düşüklük mü var?