@Alpamis sen su acenin 2 yil muhabbetini soyleyip duruyosunda ben onu sandmanin cevirilerinde falan gormedim. Hadi oyle birsey olsa bile o romanda ayni zamanda acenin shabondye varana kadar unlu korsanlari devirdigini yaziyor. Luffy 6 ay sonunda gidip ray gibi birisinden egitim aliyor. Almasaydi ne olcagini bilemiyoruz. 2 yili bile cikaramiyabilirdi. Birde 2 yil muhabbeti dogruysa luffy 6 ayda shabondye gitti de noldu kuma pert etti,pacifista pert etti. Her iddasina varim 6 ay tecrubeli ace o pacifistayi cok cok rahat alirdi.
Yıllardır muhabbeti geçiyormuş. Yıllar ifadesi en az 2 yıl olabileceği için 2 yıl denilmiş. Ace Romanında geçiyormuş herhalde. Geçende dediğim gibi yalan konuşacaklarını düşünmüyorum bu arkadaşların. Eğer tam bilgisi olan varsa buraya atarsa güzel olur.
Eee Luffy'nin devirdikleri adamlarda zaten ünlü korsanlar. Arlong, Krieg bile Grandline'ın ünlü korsanlarından. O sıraya kadar Moriah Crocodile indiriyor. Lucci zaten ayrı bir olaydı.
Sana göre alırdı.
Ace'in yendiği Koramiral Lucci'den çok mu güçlüydü?
Crocodile Pacifista'yı yener belki de direk kuma bile dönüştürebilir? Aynı adam Luffy'e yenilmedi mi?