Kaido ve Big mom kendi tayfalarini sololar.Nasıl hiç? Kaido ve Big Mom'u görüyoruz, bunların sağlam tayfaları olmasa Yonko olamazlardı.
Kaido ve Big mom kendi tayfalarini sololar.Nasıl hiç? Kaido ve Big Mom'u görüyoruz, bunların sağlam tayfaları olmasa Yonko olamazlardı.
söylediğin sadece shanks için geçerliNasıl hiç? Kaido ve Big Mom'u görüyoruz, bunların sağlam tayfaları olmasa Yonko olamazlardı.
Daha geçenlerde birinin suratını Franky ezmese, diğerini de Kin'emon kesmese hak verebilirdim. Senin gibi düşünen çok vardı ama bence o iş Kaido, Oden'e 1000'e 10 dalınca yalan oldu biraz.Kaido ve Big mom kendi tayfalarini sololar.
Salak olmaları bir şeyi degişmezki.Amiraller gibi bitiriciliğin yoksa istediğin kadar vur.En fazla dikiş atarlar.Bunlar bir koydu mu toprağa boğarlar.Daha geçenlerde birinin suratını Franky ezmese, diğerini de Kin'emon kesmese hak verebilirdim. Senin gibi düşünen çok vardı ama bence o iş Kaido, Oden'e 1000'e 10 dalınca yalan oldu biraz.
Kaido salak değil, Big Mom biraz salak sadece. Kaido ise plancı adamın teki. Öyle sololama hikayeleri bence biraz vasat, daha yeni Jack gitti yanına yardıma erken konuşmak istemem de gittiler yani adamın yanına yardıma. Karşısında çöp samuraylar var o karşıdakilerin WB tayfası olduğunu düşün çok şey değişir.Salak olmaları bir şeyi degişmezki.Amiraller gibi bitiriciliğin yoksa istediğin kadar vur.En fazla dikiş atarlar.Bunlar bir koydu mu toprağa boğarlar.
Sengoku ve Garp Wbyi eşşek sudan gelene kadar dovebilecekken işi neden amirallere bıraktılar ise Jack de o yüzden gitti Kaidonun yanına.Kaido hepsini tokatlayabilecek bir adam ama imkani varken niye tek tokatlasin? Tayfası ile beraber içlerinden geçer rahatça.Kaido salak değil, Big Mom biraz salak sadece. Kaido ise plancı adamın teki. Öyle sololama hikayeleri bence biraz vasat, daha yeni Jack gitti yanına yardıma erken konuşmak istemem de gittiler yani adamın yanına yardıma. Karşısında çöp samuraylar var o karşıdakilerin WB tayfası olduğunu düşün çok şey değişir.
Sen savaş muharebesinden bahsediyorsun, burada ise basit isyankarlar var ve Kaido kendi onların meydan okumasını kabul ediyor. Şöyle düşün Garp orada WB ile duelloyu kabul ediyor ama Sakazuki gelip karışıyor.Sengoku ve Garp Wbyi eşşek sudan gelene kadar dovebilecekken işi neden amirallere bıraktılar ise Jack de o yüzden gitti Kaidonun yanına.Kaido hepsini tokatlayabilecek bir adam ama imkani varken niye tek tokatlasin? Tayfası ile beraber içlerinden geçer rahatça.
Benim söylediğim yonkou kaptanı olmaz ise yonkou tayfası olmaz.Herhangi bir yonkou kaptanı kendi tayfasıni alır demek istemiştim.Kaidonun şu anki olayı ile bir alakası yok yani.Sen savaş muharebesinden bahsediyorsun, burada ise basit isyankarlar var ve Kaido kendi onların meydan okumasını kabul ediyor. Şöyle düşün Garp orada WB ile duelloyu kabul ediyor ama Sakazuki gelip karışıyor.
Queen'in Big Mom örneği var, her ne kadar Big Mom'un orada özel bir durumu olsa da Queen'e yakalandı. O istisnai duruma düşüren de King. Bu ikisi de Yonko adamı ve bunu tek başlarına yaptılar.Benim söylediğim yonkou kaptanı olmaz ise yonkou tayfası olmaz.Herhangi bir yonkou kaptanı kendi tayfasıni alır demek istemiştim.Kaidonun şu anki olayı ile bir alakası yok yani.