Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
guzel dostlar deger mi ufak bi mevzu icin bu kadar tartismaya hakaretlesmeye surda bir manga tartisiyonuz.
"Bende oyle dusunmustum. Hicbir sey tartmadan, fizik hakkinda hicbir sey bilmeden sadece sevmedigi karakteri yermek icin yorum atan insandan bu cevabi bekliyordum. Ace'te haki yoktu da dersiniz simdi :alkis: Ace katayi falan alamaz bu arada, fandaslarim abartiyor da yc2-yc3 seviyesindedir. Biraz nefretinizi goz ardi edip mantikli dusunmeye calisin. Begeyle yenisemez diyo biride, neyse sizin fikriniz değişmez."
- Op lover

Adamın benimle konuşma tarzına ve alaycı tavrına bak sonra bana kız iddia etmediğim şeyleri üzerime atıp iftira etmesin oda benim kişiye yönelik adabımı bozduğumu kaç yorumda gördün.

hayir hayir sen yanlis anladin benim kimseye kizdigim yok haddime degil zaten sadece genel konuştum

surada manga tartisiyoruz yani niye bu denli ufak bi mevzudan kalp kırıyoruz ki? ne olacak sen boyle dusunursun o oyle dusunur, dunyanin sonu degil sonucta...o yüzden yani

2 yıl aradan sonra değerlendirirsek

1- Bege

Kale formu Big Mom’ı bile dakikalarca tutuyor. Dandik alevleriyle koca kaleye hiçbir şey yapamaz. Ejderha ateşi değil bu. Bege kale formuyla günlerce halsiz bırakır bu eziği. Yenemez ama yenilmez.

2- Drake

Bu adam muhtemelen tüm denizci üstlerinin aldığı eğitimlere sahip. CP9 gibi kullanmaya başlayınca güçlerini o meyveyle Ace’i öttürür. Antik Zoan bu dayanıklılık, hız, güç ve iyileşme. Üstüne Kaido ve tayfası tarafından da donatılmış bir adam. Ace’i döverek öldürür. Ki hala bu adamın tam numarasını bilmiyoruz tüm gücünü saklıyor olabilir.

3- Kid

Parçalar Ace’i parçalar. Ace’in ateş kalın kalın metalleri eritebilir mi? Mümkünatı yok.

4- Law

Tam iç organlara Gamma Knife. Ace kan kusar yere yığılır. Dof seviyesinde olmayan ve hiçbir iyileşme yetisine sahip olmayan Ace’i bitirir.

5- Luffy

Saka’nın lavla yaptığını, lavsız yapar Ace’e...

6- Zoro

Luffy’nin gerçek abisi nasıl olur dersi verir.

7- Apoo

Zurna şoku.

Ace gerisini alır. Hawkins’e çeyrek atar.
Yazdıkların dahil supernovaların yarısı tek bir dai enkai entei'ye gider. Hele Bege falan...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık