Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
Katakuri geleceği görse bile karanlıktan kaçamayacak yani savuşturmasının imkanı yok. En fazla Ace gibi o da karşı atak yapacak. Teach'in hayvan dayanıklılığına göz ardı etmemen lazım. WB deprem ile bile saf dışı bırakamıyor adamı. Katakuri ise o kadar dayanıklı değil görüldüğü gibi Luffy'den iki üç darbe alınca fazlasıyla etkilendi.
Adam havadan kol çıkarıp bunla birini yumruklayabiliyor. Yani havayı dayanak olarak kullanabiliyor. Kendini gayet sabitleyebilir. Ayrıca uyanışı olduğu için direkt olarak temas etmeden de Tiçe vurabiliyor.

Çok mantıklı. Ben zaten bege'yi alır dedim ama milletin güncel jinbei den güçlü demesi sinirimi bozdu.

Yav niye yapmıyor? Nereden geliyor bu kesinlik? Millet zoro wano da antrenman yaptı diyor. Bu adam 2 3 yıl yattı mı yani? O yüzden mi kid ve law bunu görünce altına sıçtı?
40li yaslarina gelmis adamin 2 senede ucuk derecede guc artisi yasadigini dusunmek saglikli mi olur sence? Antreman yaptigini kabul etsek bile buyuk bir guc artisi yasadigini hic dusunmuyorum, herkes luffy, ace veya sabo degil herkesin belli bir potansiyeli var. Bu saatten sonra jinbei tayfaya katilir ve saglam guc artisi alirsa tamamen mangakanin serinin icine sictiginin göstergesi olur bu. Bu adamin artik saglam gelisim yasamamasi lazim. Elit korsanlardan biriyle 5 gun dovusmus, fiziksel gucu cogu kisi tarafindan ovulmus qdam teachten boynuna yumruk yiyip, boynum kiriliyodu denildigi icin gomuluyor. 5 gun, ovmeler ve diger verilere bakildiginda orada cogu kisi olsa ayni duruma duserdi demek absurt kacmaz. Haterlikla degil mantikli baksaniz olaya bunlara gerek kalmayacakta.

Teach Yami yedi Ace'i aldı , Gura yedi yonko oldu buna inanmaya devam. Adamın zaten kendisi çok güçlüydü. Shanks meyvesiz halini bile Marco ayarında görüyordu. Ki Ace'in Yami yediğini bile bilmiyordu ona rağmen Ace'in kaybedeceğinden %100 emin. Teach normal birisi değil, gücünün sınırlarını bilemiyoruz. Bu yüzden Yami'li Teach'i ben minumum Sağ kol üstü görüyorum.

Marco ve Sengoku bile kendisi Teach için anormal diyor, Shanks ve Buggy bu adam hiç uyumuyor normal birisi değil diyor.Güçsüz olan birisi 2 tane bu meyveyi yesin yine bir baltaya sap olamaz.

Adam havadan kol çıkarıp bunla birini yumruklayabiliyor. Yani havayı dayanak olarak kullanabiliyor. Kendini gayet sabitleyebilir. Ayrıca uyanışı olduğu için direkt olarak temas etmeden de Tiçe vurabiliyor.
Ace de temas etmeden vurabiliyordu zaten. Adam kendini mi sabitleyecek yumruk mu atacak hangi biriyle uğraşacak? O çekim sıradan bir çekim değil bildiğin hortum gibi çekiyor o sıra rahat rahat hareket edemiyorsun yani.

2 yıl aradan sonra değerlendirirsek

1- Bege

Kale formu Big Mom’ı bile dakikalarca tutuyor. Dandik alevleriyle koca kaleye hiçbir şey yapamaz. Ejderha ateşi değil bu. Bege kale formuyla günlerce halsiz bırakır bu eziği. Yenemez ama yenilmez.

2- Drake

Bu adam muhtemelen tüm denizci üstlerinin aldığı eğitimlere sahip. CP9 gibi kullanmaya başlayınca güçlerini o meyveyle Ace’i öttürür. Antik Zoan bu dayanıklılık, hız, güç ve iyileşme. Üstüne Kaido ve tayfası tarafından da donatılmış bir adam. Ace’i döverek öldürür. Ki hala bu adamın tam numarasını bilmiyoruz tüm gücünü saklıyor olabilir.

3- Kid

Parçalar Ace’i parçalar. Ace’in ateş kalın kalın metalleri eritebilir mi? Mümkünatı yok.

4- Law

Tam iç organlara Gamma Knife. Ace kan kusar yere yığılır. Dof seviyesinde olmayan ve hiçbir iyileşme yetisine sahip olmayan Ace’i bitirir.

5- Luffy

Saka’nın lavla yaptığını, lavsız yapar Ace’e...

6- Zoro

Luffy’nin gerçek abisi nasıl olur dersi verir.

7- Apoo

Zurna şoku.

Ace gerisini alır. Hawkins’e çeyrek atar.
Urouge reisimizin ne eksiğini gördün be

Ace de temas etmeden vurabiliyordu zaten. Adam kendini mi sabitleyecek yumruk mu atacak hangi biriyle uğraşacak? O çekim sıradan bir çekim değil bildiğin hortum gibi çekiyor o sıra rahat rahat hareket edemiyorsun yani.
Adam 40 tane kol çıkarıp vurabiliyor yav nasıl hangi biriyle uğraşacak. Burada kastetttiğim, Ace'e yaptığı gibi kolayca meyvesini kapatamayacağı. Öte yandan adamın ofansif gücü baya yüksek Ace'e göre. Tiçin de g4 luffy kadar vurabildiğini hiç sanmam.

Adam 40 tane kol çıkarıp vurabiliyor yav nasıl hangi biriyle uğraşacak. Burada kastetttiğim, Ace'e yaptığı gibi kolayca meyvesini kapatamayacağı. Öte yandan adamın ofansif gücü baya yüksek Ace'e göre. Tiçin de g4 luffy kadar vurabildiğini hiç sanmam.
Ace'de 40 tane ateş atıyor abi farklı şeyler değil, o çekime yakalandığında süpürge ile karıncayı çekiyormuşsun gibi düşün zaten saniyelik bir olay. O karanlığın gücüne o kadar vurgu yapıldı siz çok küçük görüyorsunuz. Ondan kaçamaz yani o sırada Ace gibi karşı atak yapar, Teach de dayanır ona. Adam göğüslüyo her türlü darbeyi işi o.

Ace'de 40 tane ateş atıyor abi farklı şeyler değil, o çekime yakalandığında süpürge ile karıncayı çekiyormuşsun gibi düşün zaten saniyelik bir olay. O karanlığın gücüne o kadar vurgu yapıldı siz çok küçük görüyorsunuz. Ondan kaçamaz yani o sırada Ace gibi karşı atak yapar, Teach de dayanır ona. Adam göğüslüyo her türlü darbeyi işi o.
Yok orda saldırı anlamında 40 kol çıkarıyor demedim. Adam kendini sabitleyip bir yandan saldırı çıkartabilir. Zaten adam k.hakisiyle kombinleyip bir çok saldırıya eş zamanlı reaksiyon verebiliyordu.

Yok orda saldırı anlamında 40 kol çıkarıyor demedim. Adam kendini sabitleyip bir yandan saldırı çıkartabilir. Zaten adam k.hakisiyle kombinleyip bir çok saldırıya eş zamanlı reaksiyon verebiliyordu.
Farklı düşünüyoruz ben kendini sabitleyebileceğine ihtimal vermiyorum. Karanlık zaten tüm çevreyi absorbe ediyor bir nevi o da uyanış gibi bi şey.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık