Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
O saldırıya zaten dayanabilecek nova yok ama o saldırının dışında mesela Ace'in alev yumruğu Bege'nin duvarlarını eritebilir miydi sence?
Ates taşa bisey yapamaz da yumruğu ile kale duvarına zarar verebilir. Sonucta bu seride herkes bina parçalıyor. Bege de kalenin aldığı her hasarı alıyor. Ace yine hasar verirdi illa ates kullanmaya gerek yok. Yine de ateş ile çevirebilir etrafını böylelikle Bege nin vücüdu da ısınırdı yine sıkıntıya düşerdi

Ates taşa bisey yapamaz da yumruğu ile kale duvarına zarar verebilir. Sonucta bu seride herkes bina parçalıyor. Bege de kalenin aldığı her hasarı alıyor. Ace yine hasar verirdi illa ates kullanmaya gerek yok. Yine de ateş ile çevirebilir etrafını böylelikle Bege nin vücüdu da ısınırdı yine sıkıntıya düşerdi
Bm'ın parçalayamadığı binayı ace mi parçalayacak?

Silinmiş Üye

Sana bir sır daha vereyim. O vs den sonra Jinbei 2 yıl fazladan zaman geçirdi.

Ace'i wb uykusunda teklerken, Jinbei Linlini bloklayabiliyor. ''ehehe jinbei tek atar'' diye ucuz numara kullanacağına argümanla gel.
Ben ucuz argümanı seviyorum onu yapabiliyorum zaten sizinle aşık atabilmem mümkün değil one piecede düz okur geçerim incikle cıncıkla işim yok olmaz zate acenin kazanacağını düşünüyorsam yazarım kasmam bu kadar basit hatta bak Ace jinbei e tek atar.Sen de benle dalga geç şebek de kasma bu kadar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık