Hepsini yener? Luffy'den güçlü olacak nasılsa?
(͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)Hepsini yener? Luffy'den güçlü olacak nasılsa?
İşte pembe, çakma mafya, saman, makarna adam ve omurgasız.
Biraz zorlamayla omurgasız hariç onlara da geçerli sebep bulabilirsin bence. Omurgasız tek yer ama.İşte pembe, çakma mafya, saman, makarna adam ve omurgasız.
Omurgasız taraf değiştirir. Ya da Kaidoyu çağırır.Biraz zorlamayla omurgasız hariç onlara da geçerli sebep bulabilirsin bence. Omurgasız tek yer ama.
İşte pembe, çakma mafya, saman, makarna adam ve omurgasız.
Benim yazdığım mesajı okumamışsınız herhalde.Bu Ace şu gemiden yonko atan jinbe ile denk birisi.Luffy dışında diğerleri yenemez kolay kolay.Ace 3. komutan deseniz zaten hangi nova 3. komutan alıyor nereye alıyor.Entei gibi devasa teknik var bir kere.Biraz zorlamayla omurgasız hariç onlara da geçerli sebep bulabilirsin bence. Omurgasız tek yer ama.
Pica 3-4 tane Entei ediyordu. Neden kesemesin?Adam Zoro onda kral haki var dersen birşey diyemem tabii tüm argümanlar bu cümle karşısında yetersiz kalır.
Çakma mafya; Begeİşte pembe, çakma mafya, saman, makarna adam ve omurgasız.
Ben Luffy ve belki Kid hariç hepsini indirir diyorum zaten.Benim yazdığım mesajı okumamışsınız herhalde.Bu Ace şu gemiden yonko atan jinbe ile denk birisi.Luffy dışında diğerleri yenemez kolay kolay.Ace 3. komutan deseniz zaten hangi nova 3. komutan alıyor nereye alıyor.Entei gibi devasa teknik var bir kere.
Jinbei Nw de iyi pişmiş belli ki.Benim yazdığım mesajı okumamışsınız herhalde.Bu Ace şu gemiden yonko atan jinbe ile denk birisi.Luffy dışında diğerleri yenemez kolay kolay.Ace 3. komutan deseniz zaten hangi nova 3. komutan alıyor nereye alıyor.Entei gibi devasa teknik var bir kere.
Doğru helal.Çakma mafya; Bege
Saman; Hawkins
Omurgasız; Apoo
Makarna Adam; Killer
Pembe; Bonney
Doğru mu şaaptım?