Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
ace hayattayken ve süpernovalar marineford halleriyle karşılaşsalar, tüm süpernovaları 1vs10 olsa bile alır.
süpernovaların güncel haliyle ace'in marineford'daki halini karşılaştıracaksak, luffy hariç hepsini alır. diğer süper novaların ne kadar haki gücü olduğu gösterilmediği için ace'nin meyvesi hepsinden iyi.
süpernovaların güncel haliyle ace marineford'da ölmeyip üç hakiye sahip güncel haliyle karşılaştıracaksak, yine hepsini alır.

luffy kendisi diyor zaten, ace de meyve yokken bile bir kez dahi yenemedim diye. yani meyveli luffy meyvesiz ace den güçsüz.

Yenildiği adamlar Akaiunu ve Teach büyük ihtimalle serinin son villianları yani serinin finalinde Luffy'den sonra olabilecek en güçlü kişiler.Forumumuzda hakim olan bir Ace haterlığı var sahip olduğu Haki'den dolayı sadece Luffy'nin şansı var diğer süpernovalarda Luffy seviyesinde Ace gibi adamlara etkili olabilecek bir haki gücü olduğunu sanmıyorum habire ateşe vurup dururlar Ace'in Teach 'e yaptığı son saldırıda hepsi perte çıkar.Luffy haricindeki en güçlü görünen 3 süper novadan Law'ın room unu fırın olarak kullanır Law ı çok pişmiş et olarak servis eder,Kid'in metal gücünden dolayı eritir şekillendirir küçük süs eşyaları yapar,Zoro'nun da kılıçlarını eritir kolye bileklik yapar takar.Ace'in bu kadar küçümsenmesinin sebebi Teach gibi bir hayvanın hafife alınması ve Ace'e karşı aldığı zaferin çok taktir edilmemesinden hafife alınmasından kaynaklanıyor. Akaiunu,Ace,Kizaru gibi adamlar sahip oldukları meyvelerin potansiyellerine güçleri de eklenince ya amiral oluyorlar ya da Edward Newgate'in en has adamı oluyorlar zaten .One piece evreninde yaşasaydım bu tür meyve gücü olan adamlardan köşe bucak kaçardım erken ölmek istemiyorsam.

Yenildiği adamlar Akaiunu ve Teach büyük ihtimalle serinin son villianları yani serinin finalinde Luffy'den sonra olabilecek en güçlü kişiler.Forumumuzda hakim olan bir Ace haterlığı var sahip olduğu Haki'den dolayı sadece Luffy'nin şansı var diğer süpernovalarda Luffy seviyesinde Ace gibi adamlara etkili olabilecek bir haki gücü olduğunu sanmıyorum habire ateşe vurup dururlar Ace'in Teach 'e yaptığı son saldırıda hepsi perte çıkar.Luffy haricindeki en güçlü görünen 3 süper novadan Law'ın room unu fırın olarak kullanır Law ı çok pişmiş et olarak servis eder,Kid'in metal gücünden dolayı eritir şekillendirir küçük süs eşyaları yapar,Zoro'nun da kılıçlarını eritir kolye bileklik yapar takar.Ace'in bu kadar küçümsenmesinin sebebi Teach gibi bir hayvanın hafife alınması ve Ace'e karşı aldığı zaferin çok taktir edilmemesinden hafife alınmasından kaynaklanıyor. Akaiunu,Ace,Kizaru gibi adamlar sahip oldukları meyvelerin potansiyellerine güçleri de eklenince ya amiral oluyorlar ya da Edward Newgate'in en has adamı oluyorlar zaten .One piece evreninde yaşasaydım bu tür meyve gücü olan adamlardan köşe bucak kaçardım erken ölmek istemiyorsam.
Ace aşırı gömülüyorsada sen de abartmışsın

Üye silindi 1004

Law, Gamma Knife'ı oturtsa Ace'e tek atar ya... Dof kadar dayanıklı mı olduğunu düşünüyorsunuz Ace züppesinin?

Ace aşırı gömülüyorsada sen de abartmışsın
Abartmıyorum biraz uzatmış olabilirim aslında çok basit Ace'in liginde olan onla aynı klansmanda mertebede olan adamlar Kata,King,Marco gibi adamların karşısında hangi süper nova kaç saniye dayanır ona bakarsak bu anketin cevabı netleşiyor mesela Kid vs Kata vs sini hayal edersek Kata kızılsaç korsanları gibi insaflı çıkmayabilir sadece bir kolundan olmaz büyük ihtimalle.Bu anketin cevabına eleman öldüğü için hiç ulaşamayacağız ama Ace'i de hemen yedirmemek gerek süpernovalara bir amiral bir yonkou dan yenilgi aldı diye.

Luffy ve henüz bir olayını görmemiş olsakta Kid'i yenemeyeceğini düşünüyorum, Zoro'yu da görmedik desek kalanları patates eder Ace.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık