Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
Bir daha bu tarz bir yorumunla açık ederim, ciddiyim. Resmini bile atarım bak üyelerin resim attığı konu başlığına, üzerime gelme. :ehe::ehe:

2 yıl önceki Ace ile güncel novalar karşılaştırılıyor yalnız. Luffy-Law-Kid-Zoro bunları alamaz. Aralarında nasıl vs. geçeceği//süreç tartışılır ancak yenilen Ace olurdu.
Peki Trao kun anlaşıldı. Atmazsin biliyorum ama atacaksanda güzel bi resmim olsun bari.)

Law niye savaşa gelince Ace’i ameliyat etmedi.Basaydı ölümsüzlük ameliyatını keşke işe yarardı ama yalandan geç geldim ayağı yaptı. :D
Öleni diriltmiyor. Ölmüş olana Law ne yapsın. Hem kendi canını niye hiçe sayıyor. Aaaa sizde iyice değersiz yapıyorsunuz. Basmayın la damarıma. :D

Law olmasa Luffy ve Jinbe ölmüştü, Hey gidim hey. :D

Öleni diriltmiyor. Ölmüş olana Law ne yapsın. Hem kendi canını niye hiçe sayıyor. Aaaa sizde iyice değersiz yapıyorsunuz. Basmayın la damarıma. :D

Law olmasa Luffy ve Jinbe ölmüştü, Hey gidim hey. :D
Diriltsin demiyorum Ace delinince ölmesin diye verecekti ölümsüzlüğü.Poşet olmaktan iyidir bir amaç uğruna efsane olurdu. :D Canını D. fırtınası için verirdi kendi dediği şekilde ne hiçe sayması.Ölmeden de dressrosaya uğra Ace derdi.Ayağımı çektim basmıyorum tamam. :D
Akıllı adam savaşın bitmesini bekledi.
Aynen.:ehe:

Diriltsin demiyorum Ace delinince ölmesin diye verecekti ölümsüzlüğü.Poşet olmaktan iyidir bir amaç uğruna efsane olurdu. :D Canını D. fırtınası için verirdi kendi dediği şekilde ne hiçe sayması.Ölmeden de dressrosaya uğra Ace derdi.Ayağımı çektim basmıyorum tamam. :D
Bak cınım benim. Zincirler yoruyor seni belli. Luffy ile canını çok sıktık tabi. Cora için nefes alan bir adam niçin canını feda etsin. Amacı ve hayali olan bir adam niçin gerçekleştirmeden ölsün. Oyun oynamıyoruz burada. :D

Deli kanıma dokunuyorsun. Geçenlerde denek olmaya ikna ediyordum yarım kalmıştı. Devam edelim mi ne dersin. :D

Bak cınım benim. Zincirler sıkıyor seni belli. Cora için nefes alan bir adam niçin canını feda etsin. Amacı ve hayali olan bir adam niçin gerçekleştirmeden ölsün. Oyun oynamıyoruz burada. :D

Deli kanıma dokunuyorsun. Geçenlerde denek olmaya ikna ediyorum yarım kalmıştı. Devam edelim mi ne dersin. :D
:D Cora için D. buldu ondan medet umdu.Bir başkasını bulmuş olacaktı fark yok.Ha Ace ile dressrosa basmaya gidemeyecekti ama zaten öleyim de kaido halletsin diyen adamdı.Öleyim de Ace ve Wb halleder diyebilirdi.Çok zeki diyordunuz orada altın tepsiyle fırsat gelmiş önüne ama değerlendiremedi 2 yıl evvelden.Zincirlerim var benden denek olmaz hahaha işine yaramam. xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık