Façalı mafya birazcık daha karikatür tip aslında. O gerçek mafya ailesinin yüzü bunlardan temiz.gözde faça olması lazım
Façalı mafya birazcık daha karikatür tip aslında. O gerçek mafya ailesinin yüzü bunlardan temiz.gözde faça olması lazım
Bazılar8gözde faça olması lazım
Sanırım ben mayfa deyince suratı böyle hayal ediyorum.Hee bunların da yüzü gözü düzgün, normal insanlar.
Zamanına göre başarılı denebilir. Osman Sınav karakterlerin gücüne göre kamera açısını değiştiriyordu. Farklı açılardan çekmeyi seviyordu. Adamın tarzı farklı. İlk 55 bölüm o yönetiyor, 55'den sonra Raci Şaşmaz'a geçtiği için biraz değişiyor mesela. Her şeye rağmen ilk 97 bölüm Türkiye standartlarında iyidir. Normalde bizim dizileri izlemem bile.Teknik açıdan nesi başarılı yaw, ikili diyalog sahnelerinde bile geniş plandan çekmek yerine ense gösteriyorlardı. :/ Tv dizilerinin hepsi vasat hala bu konuda... Kv içinde iyi fikirler barındıran vasat bir dizi,
Sonraki sezonlar hele iyice leşleşiyor. Umarım bir gün daha zeki ellerde ilk 97 bölümünün remake'i yapılır.
Rüyama girecekler bunlar ne ya Ucube şovları vardı oradan kaçmış gibiler :/Bazılar8
Sanırım ben mayfa deyince suratı böyle hayal ediyorum.
Sopranos’un olayı gerçekçi olması, tipler de İtalyan-Amerikan mafyasına uygun bence, ortalama İtalyan tipleri. Pauile’yi oynayan Tony Sirico eski bir gangster mesela.O yüzden ebleh suratlı mafya eseri arıyorum.temiz suratlı eserlerden bıktım.gerçek bir mafya mesela:
01 ama italyan değil miydi@Chuck Norris
ilgini çekerse Gomorrah dizisine bakabilirsin, İtalyan’daki Napoli mafyasını ele alıyor, bizim adana kekoları gib tarzları var.
Onun gibi bir şey ama sıfır birden kaliteli tabii. Gerçek bir örgütü işliyor.01 ama italyan değil miydi
Çakır'ın cenaze namazı kılındı. Halen onun için lokma döktürülüyor :d.cengiz ali tevfik kenan falan da ekleyebiliriz, KV izlerken hangi karakterler bu kadar izleyiciye geçebildi? tevfik gelmiş geçmiş en iyi yan karakterlerden zaten.