Poi az izlenmis bir dizi değil bence :/Aynı görüşteyim zaten benim maksadım da az izleyenlerin olduğunu düşünmem de. Şaka amaçlı yazdım
Poi az izlenmis bir dizi değil bence :/Aynı görüşteyim zaten benim maksadım da az izleyenlerin olduğunu düşünmem de. Şaka amaçlı yazdım
Kime sorsam izlemedim diyor amaPoi az izlenmis bir dizi değil bence :/
Ben izlemedimKime sorsam izlemedim diyor ama
Yazdıklarıma ek olarak :Lost(finali çok kötüydü)
Breaking Bad(dizi çok geç açılıyor,bu yüzden çok sıkıyor)
Prison Break(ilk sezon izlenir,kalan sezonlar kötü)
Fringe(ana hikaye hiç ilerlemiyor,kesinlikle izlemeyin)
Peaky Blinders(ilk sezon izlenir,kalan sezonlar kötü)
Battlestar Galactica(ilk sezon izlenir, kalan sezonlar kötü)
Dark(kurgusunu, hikayesini, karakterlerini beğenmedim, vakit kaybı)
Vikings(son 2 sezonu ve finali çok kötüydü)
Six Feet Under(American Beauty'nin 2 saatte anlattığı olayı 5 sezona yayıp anlatıyor,o yüzden bu diziyi izlemeye gerek yok.SFU vasat bir komedi-dramadır.Ayrıca bahsettiğim American Beauty'nin filmini izleyin,dizisini değil.Son olarak, SFU'da bolca filler var)
Çok bağdaştıramadım. American beauty izleyeli baya oluyor gerçiSix Feet Under(American Beauty'nin 2 saatte anlattığı olayı 5 sezona yayıp anlatıyor,o yüzden bu diziyi izlemeye gerek yok.SFU vasat bir komedi-dramadır.Ayrıca bahsettiğim American Beauty'nin filmini izleyin,dizisini değil.Son olarak, SFU'da bolca filler var)
Gerçekten iyi bir drama izlemek istiyorsan SFU ile vakit kaybetme,American Beauty(Film) izle demek istemiştim.Çok bağdaştıramadım. American beauty izleyeli baya oluyor gerçi
İkisinin de senaristi aynıdır. Alan Ball. American Beauty'deki bazı karakterlerin benzeri SFU'da da yer alıyor.Çok bağdaştıramadım. American beauty izleyeli baya oluyor gerçi