My hero academia
Sorumsuz Kaptan Tylor
Hanoka
Mahou Shoujo mu?
Gibi bence dünyanın en kötü animeleri denilecek animeleri bile izledim. Akame Ga Kill'e ben bile dayanamadım.
anime güzeldi ama finalden sonra seven mi kalır![]()
Keşke forumda olsaymışım o vakitler herkes çok övüyordu ölüm var falan diye 10 bölüm dayandım saldım ne evren derinligi var ne karakter derinligi var hiç degilse bir seriyi dövüşü kurtarır o da olmadı onda bile çok kötüydü boş yarım bölümlük dram sonrası adam öldürüyorlar .D hala bile öveni çokturForumda bu seriyi, başlığı dışında, öven üye görmedim.
Keşke forumda olsaymışım o vakitler herkes çok övüyordu ölüm var falan diye 10 bölüm dayandım saldım ne evren derinligi var ne karakter derinligi var hiç degilse bir seriyi dövüşü kurtarır o da olmadı onda bile çok kötüydü boş yarım bölümlük dram sonrası adam öldürüyorlar .D hala bile öveni çoktur
Hahaha ulan Keko, çoğunu seviyorsun şimdi, deli gibi övüyorsun hatta. xasdasasToG, Kengan-zart-zurt, Hxh, Gintama, ve tabiki herhangi bir Miyazaki ürünü....
Edit: Sebepleri de gün içerisinde yazacağım:d
Abartılıyor olması sevmediğim anlamına mı geliyorHahaha ulan Keko, çoğunu seviyorsun şimdi, deli gibi övüyorsun hatta. xasdasas
Oda abartılıyor.Abartılıyor olması sevmediğim anlamına mı geliyor![]()
JJK-şibuya gibi düşün![]()