Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] A Knight of the Seven Kingdoms (2026-)

Ortamdaki ciddiyet az masal ile roman arasında kalmış gibi geldi.
Dunk'ın Targaryanleri izlediği ortaya çıktığı sahnede GOT'ta olsa kafası çoktan gitmişti.Dunk'ın ergen Targaryen prensine ben seyis aşçı değilim dediği anda GOT'ta olsa en azından boğdurulmuştu.

Kitaba göre olabilir belki bilemiyorum ama GOT kasveti yok dediğin gibi .Ana karakter biraz saf cahil olarak anlatıldığı için yan karakterlerin de o düzeye yani aşağı çekildiği kanaatindeyim

Dunk'ın Targaryanleri izlediği ortaya çıktığı sahnede GOT'ta olsa kafası çoktan gitmişti.Dunk'ın ergen Targaryen prensine ben seyis aşçı değilim dediği anda GOT'ta olsa en azından boğdurulmuştu.

Kitaba göre olabilir belki bilemiyorum ama GOT kasveti yok dediğin gibi .Ana karakter biraz saf cahil olarak anlatıldığı için yan karakterlerin de o düzeye yani aşağı çekildiği kanaatindeyim
Kitaba göre de böyle. Aptal olduğu için görmezden geliyorlar gibi düşünülebilir ama bunun gibi çok şey var. Egg’i alıp yanında kullanıyor, bunu yorumlayıp, sen prensi kaçırdın, seni öldüreceğiz demeliler. Targaryen Prens’i, adama şunu yap diye bizatihi emrediyor, eleman sallamıyor, prens normalde gıcık bir tip ama bu mevzuyu uzatmıyor, burası da saçma. Prenslerden birini kaçırıyor(görünene göre), birini yumrukluyor, birinin boğazına bıçağı dayıyor. Hanedan üyelerinden biri değilsen atomunu bırakmazlar bu fiillerin karşısında. Dunk torpilli karakter gibi ortamlarda özgürce her istediğini yapıyor. Bu açıdan kitap ve dizi GOT dinamikleriyle çelişiyor, sanki GOT evreninde biri hayal görüyor gibi.

Yine geleceğin kralı olmaya aday biri, kendi yeğeni ve kardeşine karşı saf tutuyor, bu da saçma. Diyardaki büyük isimler değersiz bir şövalyenin arkasına geçiyor, normalde sıradan köylü muamelesi çekilmesi gerekirken, sanki diyarın kralıymış gibi muamele görüyor. Bu kitapta geçenler GOT evreni içerisinde anlatılan Dunk isimli bir kişiye dair abartılmış hikayeler değilse, mantığa zıt.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık