Aslında olan.Kkg'ye gerek yok ki. Kong Gun ile boynunu kırar zaten.
Aslında olan.Kkg'ye gerek yok ki. Kong Gun ile boynunu kırar zaten.
Alır ama luffy, ace'in boynuna vuracakken, ace de vursun diye beklemez illa kurtulmaya çalışır. Ama sonuç olarak luffy, ace'i orta zorlukta indirir.Luffy, Ace’in boynuna bir tane KKG yapıştırsa canını alır mı ?
KKG gerek yok Red hawk bile yeter.Luffy, Ace’in boynuna bir tane KKG yapıştırsa canını alır mı ?
Alır ama luffy, ace'in boynuna vuracakken, ace de vursun diye beklemez illa kurtulmaya çalışır. Ama sonuç olarak luffy, ace'i orta zorlukta indirir.
Ts öncesi luffy>ace demek gibi saçma sapan bir yorum yapmadım. Güncel luffy>ace dedim. Keşke ace> sağ kol deseydim de en azından objektif olsaydım.Ah hayalperest Luffy, anikisini yeneceğinin hayalini kuray.
30m'lik korsana gider yapmış Ace. Devrim ordusu ile bir bağlantısı çıkabilir, araştırılsın.Ah hayalperest Luffy, anikisini yeneceğinin hayalini kuray.
Günceli falan bilmem Ace yaşasaydı Luffy'i yine dövecekti. Abisini yenemezdi hiç, yaş farkı var çünkü.Ts öncesi luffy>ace demek gibi saçma sapan bir yorum yapmadım. Güncel luffy>ace dedim. Keşke ace> sağ kol deseydim de en azından objektif olsaydım.
Ulan Luffy hahahahhahah ama fark ediyor birinin arkadan geldiğini K. Hakiyi açmış taaa oradan xdAh hayalperest Luffy, anikisini yeneceğinin hayalini kuray.
E o zaman sabo da luffy'i hep dövecek. Yaş farkı var çünkü.Günceli falan bilmem Ace yaşasaydı Luffy'i yine dövecekti. Abisini yenemezdi hiç, yaş farkı var çünkü.
Kid'i rival olarak görüyorum diyorsun Ace'i orta zorlukta aldıtıyorsun.Alır ama luffy, ace'in boynuna vuracakken, ace de vursun diye beklemez illa kurtulmaya çalışır. Ama sonuç olarak luffy, ace'i orta zorlukta indirir.