Üye silindi 1004
Herkes kendi iradesi kadar adamı kontrol edebilir. Luffy, Zoro'yu, Ace sarı çizmeli Mehmet Ağaları.
O ondan değil. Kendini seven herkesi yanına almasından.Bu tayfa toplamayı beceremedinin hangi dilde tercümesi?
Ha sen şu bonney olayından mı bahsediyorsun? Ben marineford için diyorsun sanmıştım.Shanks orada değildi. O nereden çıktı? Tayfasıbın yarısı ise Id'nin en tehlikeli suçluları olarak tanıtıldı. Zayıf olma durumları yok.
Ahaha. Teach öyle olsa bile (ki ben sağ kol seviyesinde olduğunu da düşünmüyorum o sıra) bunun Ace ile ne alakası var? Ace'i bir şamarla öldürüyordu zaten Teach. Ace Teach'e denk miydi diyeceniz ne yapacanız?
Dediler bile. :/Ahaha. Teach öyle olsa bile (ki ben sağ kol seviyesinde olduğunu da düşünmüyorum o sıra) bunun Ace ile ne alakası var? Ace'i bir şamarla öldürüyordu zaten Teach. Ace Teach'e denk miydi diyeceniz ne yapacanız?
Ace Yonkou adasına gider, Kaido tatile çıkmıştır. King ile Queen pazar alışverişindedir kesin. Jack de sevgilisi ile randevuya çıkmıştır.
Meyvesi daha üstün geldi sadece. Öyle ezici bir üstünlük kurmadı ki teachAhaha. Teach öyle olsa bile (ki ben sağ kol seviyesinde olduğunu da düşünmüyorum o sıra) bunun Ace ile ne alakası var? Ace'i bir şamarla öldürüyordu zaten Teach. Ace Teach'e denk miydi diyeceniz ne yapacanız?