Olmuşu yok işte de neyse...Luffy'nin sıradan bir arcı kadar zorlama olur ancak. Görmediğimiz şey değil yani olmuşu var. O yüzden Luffy'nin eylemlerini, zaferlerini değerli görmüyorum.
Olmuşu yok işte de neyse...Luffy'nin sıradan bir arcı kadar zorlama olur ancak. Görmediğimiz şey değil yani olmuşu var. O yüzden Luffy'nin eylemlerini, zaferlerini değerli görmüyorum.
Bir bakalım olaylar tam açıklansın hesabını sonra yaparız.Kaido yokken gelmiş bir de hala Wanoyu kurtaramamış yani, püh yazıklar olsun!
@RedTeroR üme böyle yaklaşın, torpil işlerine girersek Luffynin anakarakter olması bize kan kaybettirir
Nası yok.Olmuşu yok işte de neyse...
Baba kompleksini aşamamış bir ergen Ace Wano'yu kurtarmak onun harcı değil.Kaido yokken gelmiş bir de hala Wanoyu kurtaramamış yani, püh yazıklar olsun!
@RedTeroR üme böyle yaklaşın, torpil işlerine girersek Luffynin anakarakter olması bize kan kaybettirir
Ace ballı karakter değilmiş.Kaido adada yok diye kurtuluyor, Ace fanları da seviniyor. Allah düşürmesin böyle durumlara. Amin.
Sazan avcılığına oğlu Momonosuke devam edecek.Goda yine godalığını konuşturdu.
@Kuroro Oden'in yakaladığına dikkat et. Hain oyunlar olmasa öldürecekmiş.
Meyve büyük ihtimal normal balık Zoan yerine antik Zoan balık meyvesi olucak.Uçmasını ise meyvenin esin kaynağı olan mitolojik varlık ile açıklayabilir.O kadar foto atmış arkadaşlar, sağ olsunlar. Kaido'nun form şekli atılan resimlerdeki balıklara uyuyor tamam, kabul. Lan peki balık nasıl uçuyor? Hadi ejderiya biliyorduk kabuldü de şimdi balık ve uçmak ne alaka? Biri bana bunu anlatsın. Uçan adam SaRbi mi bu?
balık meyvesi yemiş ejderha olabilirO kadar foto atmış arkadaşlar, sağ olsunlar. Kaido'nun form şekli atılan resimlerdeki balıklara uyuyor tamam, kabul. Lan peki balık nasıl uçuyor? Hadi ejderiya biliyorduk kabuldü de şimdi balık ve uçmak ne alaka? Biri bana bunu anlatsın. Uçan adam SaRbi mi bu?