Vardır kültürel ya da mitolojik bir altyapısı.Tamam da balığa dönüşemez ki suda. Bir yararı yok yani balık olmasının. Çeviri hatası gibi geliyor bana meyve ismi.
Vardır kültürel ya da mitolojik bir altyapısı.Tamam da balığa dönüşemez ki suda. Bir yararı yok yani balık olmasının. Çeviri hatası gibi geliyor bana meyve ismi.
Balık falan ama adam da avatar gibi özellikler var. Ben yine de orada çeviri hatası olduğunu düşünüyorum.Sana dünyanın en güçlü canavarı diyorlar ama aslında balıksın. Kendini içkiye kumara vurması normal Kaido'nun.
İnşallah Hybrid formunu görmeyiz.
Yamato Wanoda filan kalmaz. Geliyo kuzum tayfaya.Yamato responded by saying that he wanted to go out to the sea and live freely like oden and venture.
Bir eliyle denizleri yararken öbür eliyle meteor indirse ne fayda dostum balıkmış adam :/ Çirkeflik yapıyorum ama inşallah çeviri hatası, kelime oyunu falandır.Balık falan ama adam da avatar gibi özellikler var. Ben yine de orada çeviri hatası olduğunu düşünüyorum.
Balıktan ejderhaya evrilme olacak muhtemelen dediğin gibi.Balık olabilir.
Çin mitolojisinde ejderler balıktan, wyrm'dan ise çin ejderhasına dönüşüyorlar. Belki de Kaido'nun meyvesi iki kere uyanış geçirmiştir. Ölümsüzlük burada devreye girmiş olabilir.