Ben Wb'yi hiçbir zaman sevmedim ki saygı duyuyordum sadece ama Oden yüzünden gte gelebileceğini hep söyledim. Bu kadar low çıkacağını tahmin edemedim ama@Dattebayo..! Fotondan anladığım kadarıyla WBnin gavat olduğu gerçeğiyle yüzleşmişsin
Siviller için diyeceğim ama ne kadar takıyorlar sivilleri belli değil."Wanokuni'ye saldırmak hakkında konuşmuşlar fakat eğer Kaido'ya saldırırsalar çok fazla canlar yiteceği bildikleri için bildikleri için durmuşlar " Ya olm adama sormazlar mı niye o zaman Ace'i kurtarmaya gittin...
Masaüstü arka plan resmimHahaha bu resim sende hazırda mı bekliyor la, her seferinde çat yapıştırıyorsun xD
Ace sana sağlam giydirmiş.Annen de öyle diyordu ace
Ayy iki mükemmel bulmuş birbirlerini@Yamato 1000. sayıda bi ufaklık ortaya çıkacak anlaşılan ?
Ace her bölüm daha da adamlaşıyor, daha da devleşiyor. Ace'nin adamlığı entei gibi oldu sindirdi seni WB'nin gavatlığından bile zevk alamadın.Sözünü tutmak için WB'yi karşısına alamayan adam, Teach bunu komutasında taşkınlık yaptığı için WB'nin lafını hiçe sayıp çekip gidiyor. Otama da Ace gelecek diye beklesin ölüm orucu tutsun. Ace bu bölüm güzel şeyler yapmış olsa da bazı kötü yönlerini de gördük.
Bu arada Yamato'yu görünce wow ne güçlü Kaptan bile değil çekmiş. Ace daha Komutan gücünde adam görmemiş o sıra.
kizaru daha cesurmuş onu anladıkBeyazbıyık için tayfa her şey diyenlere Beyazbıyık tayfasından max 5-6 kişi için MF'yi basar demiştim. Gördük ki bu sayı 5 bile değil.
Kaido gibi sansasyonel bir ölüm istemiş. Ace MF'ye saldırmak için bahane.