Bu balığın ismi ne?Wano arc sonu spoiler
Bu balığın ismi ne?Wano arc sonu spoiler
Franky Sasakiye yenilirse kepenkleri kapatalımEşleşmelerde değişiklik olucak gibi geliyor bana. Jinbe Jacke yürür, Sanji vs Who olur. Bir de Franky Sasakiye yenilir ve Zoroyla Kaido oncesi bir savas yasanır Sasaki arasında.
Regalecus glesneBu balığın ismi ne?
Bu saatten sonra eşleşmelerde değişiklik olacağını sanmam Sanji haricinde. Zoro ve Sanji tek başına olmasa bile yanında birisi daha olacak şekilde yıkımcılarla kapışabilir.Eşleşmelerde değişiklik olucak gibi geliyor bana. Jinbe Jacke yürür, Sanji vs Who olur. Bir de Franky Sasakiye yenilir ve Zoroyla Kaido oncesi bir savas yasanır Sasaki arasında.
Sen çoktan saklandın sanıyordum bulmasınlar bak sonra seniZoro bu bölüm sırtta değil de pençelerde giderse çok büyük darbe yer
Çıkınsana Zorocular hani neredesiniz çıkın konuşun
Ace çok kötü, Belammy çok iyi olmuş.Her karakteri ayrı mangakalar çizmiş o yüzden farklı görünüyor.
Ace shojo mangalarında erkek karakterlere benziyor.Ace çok kötü, Belammy çok iyi olmuş.
Gin Sanjiye söz verdi yeni dünyada görüşmek için hala ortalıkta yok.Ben hep bekliycem o adamı tarzı da çok hoş ve güçlü bir karakterdi.Ekürisi Gin'de onla birlikte dönerse harika olur.
Gin'i severim ama dayanaksız fan teorilrri yüzünden adamdan soğudum ama iyi karakterdir.East Blue'da tayfa dışı karakterler arasında Zeff'le birlikte favorim.
Gin Sanjiye söz verdi yeni dünyada görüşmek için hala ortalıkta yok.Ben hep bekliycem o adamı tarzı da çok hoş ve güçlü bir karakterdi.