Ekürisi Gin'de onla birlikte dönerse harika olur.Don Krieg efsanesi geri mi dönüyor
Ekürisi Gin'de onla birlikte dönerse harika olur.Don Krieg efsanesi geri mi dönüyor
Alnı küçülmesine rağmen çirkinliğinden bir şey kaybetmemiş. Değişmeyen bir diğer şey ise cicikleri... Luffy, neyse ki non-binary bir birey olduğu için etkilenmiyor.Hancock'u başka bir mangaka çizmiş ama kadın yine de çirkin... Oda'da değilmiş sıkıntı galiba. @William cutting
Luffy non-binary olduğu için her zaman taktirimi kazanmış bir bireydir. Hancock ciciklerinden ibaret zaten çize öyle çizebiliyor anca yoksa başka türlü çekilmez.Alnı küçülmesine rağmen çirkinliğinden bir şey kaybetmemiş. Değişmeyen bir diğer şey ise cicikleri... Luffy, neyse ki non-binary bir birey olduğu için etkilenmiyor.
Adam Zoro fanı demek ki Black Clover gibi dandik bir işin mangakası da Zoro fanı olmasaydı keşke. Fuji'den Zoro görmek isterdim.Zoroyu Black Cloverin mangakasi çizecek, 20. yıl için çizmişti zaten, keşke başka birine vereydi
Jujutsununki de Kaido çizecekmiş. Bunu merak ediyorum. Fuji var mi görmedim bir şey çizecek miAdam Zoro fanı demek ki Black Clover gibi dandik bir işin mangakası da Zoro fanı olmasaydı keşke. Fuji'den Zoro görmek isterdim.
Fujimoto reisin çizmesini ben de isterdim. Seride Zoro'ya göndermeler vardı zaten.Adam Zoro fanı demek ki Black Clover gibi dandik bir işin mangakası da Zoro fanı olmasaydı keşke. Fuji'den Zoro görmek isterdim.
Adam Zoro fanı demek ki Black Clover gibi dandik bir işin mangakası da Zoro fanı olmasaydı keşke. Fuji'den Zoro görmek isterdim.