Mitolojide balığa benzeyen bir ejderi kesecek. Türünü şimdiden merak ediyorum.Zoro Ejder mi kesecek balık mı kesecek?
Türk mitolojisisinde Bükrek vardı öyle bir şey çıkabilir.
Mitolojide balığa benzeyen bir ejderi kesecek. Türünü şimdiden merak ediyorum.Zoro Ejder mi kesecek balık mı kesecek?
Bm adadaki herkesi zaten cepte olarak görüyor ittifak karşısında.O yüzden öldürme diyor.Çok önem veriyor yani istihbaratını almış muhtemelen. Ohara olaylarının.Yakalama değil mesele zaten kaçamayacaklar gözüyle bakıyor.Pudding göz açacak da ölme eşeğim ölme.Ona bel bağlamaz Mom.İstese aşağıda yakalardı Robin'i, önünde duruyordu. Hatta üstünden geçip doğrudan çatıya gitti kadın. O kadar kıymeti varsa yakalasaydı.
Tamam da zürafa ile öküzün, ejderha ile balığın alakası yok.Zoan türü meyveler gruplara ayrılıyor. Mesela Zürafa Meyvesi, Öküz Grubu içinde yer alıyor. Catarina'nın meyvesi de tilki yani köpekgillerden bir hayvan olduğu için o sınıfa sokulmuş.
fsdklşgdfgTamam da zürafa ile öküzün, ejderha ile balığın alakası yok.
Iyy bir kaç bölüm Robinin kaçırılmasından dolayı dram çıkmasını istemiyorum.Robin olayının patlaması gerekiyodu efsane oldu iyi iyi
Dinolar = Ejderha meyvesi
Ejderha = Balık meyvesi
Kadın onu sağ bırakın diyor işte. Kaidoya diyor o da halletsin, tek tek adamlarının kulağına mı fısıldasın yani? Hepsi Kaidonun adamıysa da Kaido BigMomın adamıymış baksanaOrtalık yanıyor da Robin orada kör kurşuna kurban gidebilir, demek ki kazara ölse de sıkıntı yok.