Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

999: Seni Koruyacağım - Yamato, Momonosuke'yle Karşılaşır

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    22
Anime kalitesi yerlerde zaten bir de üstüne BM'nin şu durumlarının işlendiği sahneler olunca midem kalktı resmen. Şu ana kadar izlediğim en kötü bölüm olabilir. Bu Anime'nin kalitesinde rahatsız olmuyorlar mı bu adamlar gerçekten çok şaşırıyorum. Resmen Anime değil de resimli kitap okur gibi geliyor bölümler. Bu kadar donuk kareler olabilir mi gerçekten rezalet ötesi. Canlılık, hareketlilik sıfır resmen.
 
Bu aralar isteyerek olmasa da çok sayıda 12-24 bölümlük anime izledim. Bir kısmı, anne-babası ortalıkta gözükmeyen Japon ergenlerinin okul maceralarını anlatıyordu bir kısmı da sorunlu ve özel güçleri olan Japon ergenlerini anlatıyordu.

Birkaç tanesini sevdim ne yalan söyleyeyim ama onları izledikten sonra One Piece'e laf edesim gelmiyor. Usopp-Chopper sahneleri ve Momonosuke'nin gözüktüğü kısımlar hariç iyi bölüm gibi geldi bana. Orta dedim.
 
Big mom Yankou olmuş Luffy Direk korsanlar kralı olmalı , Amiraller gibi ağır olsalar şuan amirallere kafa tutabilecek Tayfadan luffy zoro sanji var , bizim tayfa big momla alay ediyor sinirlerimi bozdu .Big mom karakteri ilk başlarda kek adasındaki hali nerede !
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık