Sövse de övse de ayrı bir güzel.Yamato anıyo mu sövüyo mu belli değil gerçi...
Sövse de övse de ayrı bir güzel.Yamato anıyo mu sövüyo mu belli değil gerçi...
Killer ve kid den pek bir şey beklemiyorum ama law çok iş görür. Tahminimce Zoro kılıcı ile BM yi durdurur yada tutar BM de kılıç kullanıyor. Belki Oda Zoroyu yonkou tutacak kadar güçlü gösterir bilemiyorum. Kaidoyu ise luffy kesinlikle indiricektir. Kaidonun ne kadar dayanıklı olduğunu gördü artık biliyor. Boş yere kaidoyu indirebileceğini söylemiyordur bence. Hem luffy dışında başka kim gelip kaidoyu indiricekki? Ada bile uçuyor artık. Dışardan bağlantısı kesildi adanın. Şuan ki kadroda bunları anca luffy yapar tabi Zoro BM yi tutarsa. Lawda biraz destek verip luffy kritik hasar yemeden yerini sürekli değiştirirse başka türlü kurtarmıyor. Yani ihtimaller bunu sadece destekliyorAga iki yonko varken Luffy ve Zoro tek başına yetemez. Killer-Zoro-Kid-Luffy de yetmez, oraya Law'ın falan da çıkması şart.
Kite laya kite laya keser artık ?Killer ve kid den pek bir şey beklemiyorum ama law çok iş görür. Tahminimce Zoro kılıcı ile BM yi durdurur yada tutar BM de kılıç kullanıyor. Belki Oda Zoroyu yonkou tutacak kadar güçlü gösterir bilemiyorum. Kaidoyu ise luffy kesinlikle indiricektir. Kaidonun ne kadar dayanıklı olduğunu gördü artık biliyor. Boş yere kaidoyu indirebileceğini söylemiyordur bence. Hem luffy dışında başka kim gelip kaidoyu indiricekki? Ada bile uçuyor artık. Dışardan bağlantısı kesildi adanın. Şuan ki kadroda bunları anca luffy yapar tabi Zoro BM yi tutarsa. Lawda biraz destek verip luffy kritik hasar yemeden yerini sürekli değiştirirse başka türlü kurtarmıyor. Yani ihtimaller bunu sadece destekliyor
Bilmiyom, Kaido'dan tek yiyeli çok olmadı bir haki tekniği öğrendi diye tek başına alabilecek seviyeye çıkmamıştır bence. Bir şekilde destek alacak birilerinden. Kid de iş yapar bence yapmayacağına inanmıyorum.Killer ve kid den pek bir şey beklemiyorum ama law çok iş görür. Tahminimce Zoro kılıcı ile BM yi durdurur yada tutar BM de kılıç kullanıyor. Belki Oda Zoroyu yonkou tutacak kadar güçlü gösterir bilemiyorum. Kaidoyu ise luffy kesinlikle indiricektir. Kaidonun ne kadar dayanıklı olduğunu gördü artık biliyor. Boş yere kaidoyu indirebileceğini söylemiyordur bence. Hem luffy dışında başka kim gelip kaidoyu indiricekki? Ada bile uçuyor artık. Dışardan bağlantısı kesildi adanın. Şuan ki kadroda bunları anca luffy yapar tabi Zoro BM yi tutarsa. Lawda biraz destek verip luffy kritik hasar yemeden yerini sürekli değiştirirse başka türlü kurtarmıyor. Yani ihtimaller bunu sadece destekliyor
1 ocak da sanırım.Yeni bölüm 2021 de mi yayınlanacak 2020 de mi?
Haftaya bölüm yok o zaman...1 ocak da sanırım.
Şimdi son sayıya baktım, haftaya ara yok diye yazmamışlar ama oda 1 ocak diye açıklama yaptı diye hatırlıyordum... bilemedim. ?Haftaya bölüm yok o zaman...
Haftaya spoiler gelmiş olur. Bölüm 1000.bölün 4 ocakta çıkacak. 24-29 aralıkta spoiler gelecek.Haftaya bölüm yok o zaman...