Shichibukai ünvanları kaldırılınca o işi bana kalmadan hallederler demiştir.Marco'da Wevil ile ilgilenecekti ama geldi, bekleyip görecez, bunlar varsayım.
Shichibukai ünvanları kaldırılınca o işi bana kalmadan hallederler demiştir.Marco'da Wevil ile ilgilenecekti ama geldi, bekleyip görecez, bunlar varsayım.
Oven reisin sinirlenmesiyle zaten Beast Pirates'ın yarısı adayı terk eder. xdO zaman niye onlar onun en güçlü adamları diyor?
İzo'ya silah veren king'i katakuri donut niyetine yer.
Big Mom gibi dikkatsiz birisini çok rahat alabilmeleri geriyor bu kadar ismin. Kınlardan kalanlar, Luffy, Zoro ve Kid vs Kaido olsa. Geriye kalan 10 kişi Big Mom’ı parçalar.Maria, Who, Sasaki, Ulti & Page One ve Apo bunların taraf değiştireceğini sanmıyorum. Değiştirseler bile bu adamların iki imparatora karşı savaşma şansı yok. Hawkins belki döner. Bunun dışında geriye kalanlar iki imparator alırsa, ben oynamıyorum der giderim :d
Luffy düşman da olsa başkalarını feda etmem diye zırvalamazsa Hawkins şart kadroya.Maria, Who, Sasaki, Ulti & Page One ve Apo bunların taraf değiştireceğini sanmıyorum. Değiştirseler bile bu adamların iki imparatora karşı savaşma şansı yok. Hawkins belki döner. Bunun dışında geriye kalanlar iki imparator alırsa, ben oynamıyorum der giderim :d
Alt yapı olduğundan değil, tamamen kişisel isteğim bu benim. Gelse benim açımdan güzel olur.Durumlar çok farklı Marco ile Mihawk'ın ve Mihawk'ın gelmesi için hiçbir alt yapı oluşturmadı Oda.
Wbnin ikinci tümenlerine karşı bir ilgisi var bu hanım kızımızınYamato abayı yakmış net.
Çok net baskın yapacaklar bu adaya. Fakat ben tüm olaylar bittikten sonra aniden geleceklerini düşünüyorum.Kaido umarım bir gün adaleti tadar. Adadaki insanları düşünmeden, sebepsiz, ada bırakacak resmen. Oda bu sahneyi çizerse serideki gerçeklik artar.
Şimdiden o savaşın gözümdeki bütün epikliğini ve heyecanını kaçırdığın için çok teşekkür ederimEn son animeden Luffy vs Arlong’a bakıyordum.Senin gibi bir balığa kaybedecek değilim diyor Luffy Mangada yok bu galiba ama Kaido’ya böyle dediğini düşünsenize.