Evet, ister misin?Gül mü yiyor o ?
Evet, ister misin?Gül mü yiyor o ?
Çıkaramayacağını anlamış olmalı ki gitmeye yanaşmamış bile.Yenikapı ile problemim yok. Oyaji kocadana ile balıkadamı cebinden çıkarır.
Haki olmadan veya elementin tersi bir gücün yoksa vuramazsın.Ace-Smoker olayı buna örnek.Lazer logialara vuramaz mı ki? Bence vurur gibi ya
Sebebi burda yazıyor.Çıkaramayacağını anlamış olmalı ki gitmeye yanaşmamış bile.
WB ve tayfası Ace ile gelecek olan yeni bir çağ için hazırlık yapıyorlardı. Marco ve Izo'nun da sözlerinden, Ace'in kaptanlığını kabul edeceklerini düşündüm. "WB tamam derse senle geliriz" dediler. WB ne zaman gidin diyecekti? Tabi ki Ace gerçekten güçlendiğinde ve bir Yonkou'ya karşı koyabileceğinde. Mantıklı olanı yaptıklarına şüphe yok. Oden tayfadan ayrılmış ve üstünden 16-17 yıl geçmiş. Mevzu kapanmış.
WB de Kaido'nun kolayca inmeyeceğini biliyor. Gerçekten kayıp verirleri, kazansalar bile. Ki galibiyetin de bir garantisi yok.
Trollemediğim takdirde bir karakteri sırf seviyorum diye güçlü gören biri değilim Cavendish çok güçlü değil, çaylakken daha az güçlüdür. Ace'le ciddi kapışsalar çakmak harcar zaten cavendish'i@Cavendish Ace bence kavun yarıp ağzını şapırtadarak yemiştir.
Eger logia özelliği göstermiyor da o kadar lazeri yiyip aninda iyilesiyorsa zaten cok OP bi gucu var demektir.Tek bir lazerin bile verdiği etki belli iken binlercesinin Marcoyu küle dönüştürmesi lazımdı.Marco logia özelliği gösterdiği benim açımdan kesin.Mangakanın söylediklerini kaale almıyorum.Katakuriye de önce logia deyip sonra özel paramecia ya çevirmiş birisi kendisi.