Daifuku suitsiz Sanji klasmanı Page One suitli.Millet Oven ve Daifukuya sallamaya başladı PUHAHAHAHAHAHA kusura bakmayın ama p1 toprak olur...
Daifuku suitsiz Sanji klasmanı Page One suitli.Millet Oven ve Daifukuya sallamaya başladı PUHAHAHAHAHAHA kusura bakmayın ama p1 toprak olur...
Dof krakeri kendi kuklalarına dövdürür.Cracker'ın yc3 ettiği yerde zor tabii Jack'in yc3 olması.Dof lvl falan Jack xd.
Buna okeyim de mangaka adamın icraatlerini kendi adasında göstermedi.Bildiğin ihanet var karaktere.Dreesrosa öncesi Dof portresi gerçekten benim için bile üst seviyeydi.Doffy komutan diye tanıtılsa hiç bir şekilde sırıtmazdı böyle de bir gerçek var ama Miyata-kun.
Suitli Sanji Page One'ı komaya sokacak klasmanda.Daifuku suitsiz Sanji klasmanı Page One suitli.
@Millennium Wizard 'a soralım. Kata Gamma Knife'ı yese ne olurdu.Luffy+Law hiçbir zaman Dof'a karşı tam olarak dövüşmedi.G4ün karşısında eli ayağı tutmayan adamın Cracker lvl olduğuna inanmaktansa Dof yc 3.5 derim.
Doffy serinin yargıcı gibi bir şeydi bence Impel Down'da Sadi-chan ona iyi bakmalı.Buna okeyim de mangaka adamın icraatlerini kendi adasında göstermedi.Bildiğin ihanet var karaktere.Dreesrosa öncesi Dof portresi gerçekten benim için bile üst seviyeydi.
Kolay kolay girmez komaya, G3'e dayanıyor.Buna okeyim de mangaka adamın icraatlerini kendi adasında göstermedi.Bildiğin ihanet var karaktere.Dreesrosa öncesi Dof portresi gerçekten benim için bile üst seviyeydi.
Suitli Sanji Page One'ı komaya sokacak klasmanda.
Reis dövüşün nasıl geçtiğini tekrar anlatmaya gerek yok.Cracker yenilsin diye adamın ctsi Nami vardı Luffy'nin yanında.Sıfırdan bisküvi yaratmak zorunda kaldı Nami yüzünden.12 saat boyunca bunu da tekrarladığını söyleyerek dövüşü bitirmeye gitti Luffy de çekti fişini.Nami olmasa o bisküvi askerleri Luffy yiyemezdi.Law o gammayı Kata'ya atamaz.Rosa Law'ın maks 1 dklık işi var Kata karşısında.Ki Cracker sıfırdan yarattığı için yoruldu zaten.Kırıntılardan oluşturabiliyordu aksi taktirde.Bildiğin ciddi nerf aldı forum farkında değil bu konuda.@Millennium Wizard 'a soralım. Kata Gamma Knife'ı yese ne olurdu.
Crackerın yeteneği zaten bisküvi spamlamak değil mi. Bisküvileri bitince uzaya yolladı Luffy.
1 darbeden sonra çenem gidiciydi diyor 2.ciyi yese çeneyi vermişti.Kolay kolay girmez komaya, G3'e dayanıyor.
Önce Law'ın kılıcını tutabilsin xd.Dof krakeri kendi kuklalarına dövdürür.
Neden ?Ooo neler kaçırmışım. Şimdi Who's Who Jimbei çok zorlarsa Yk3 diyebilir miyiz ?
Dayanikli da, RS Sanji karsisinda resmen motor olmustu Page One. Sanji gerekirse sabaha kadar tekmeleyip bayiltirdi onu, Page One da hicbir sey yapamazdi. Bunun net bir bicimde gosterildigini dusunuyorum.Kolay kolay girmez komaya, G3'e dayanıyor.