Koby çöpünün kahraman olduğu yer mi ? Daha ne kadar çöpleşecek bu l*wO başka olay Shichi olmak için yapıyor. Rockey limanı olayı net bilinmiyor.
Ben Enel için hiç öyle bir şey demedim be Aydın. Ama Zoro tek atamadı işte neyden bahsediyonuz?Bunu "Enel tek atmıyor"una çevirdiniz. Zoronun işi gücü olmasa adamı kaldırıma ışınladıktan sonra kafasını kurbanlık keçi gibi kesemez mi? Neyin kafası bu
Koby olayın sonuna geliyor. Law yapmış zaten yapacağını yapmış ki hükümet tarafından bu olay ile anılıp aranan adam oluyor.Koby çöpünün kahraman olduğu yer mi ? Daha ne kadar çöpleşecek bu l*w
Brook reyiz çer çöple uğraşmaz onun rakibi Big MomBrook kimle dövüşecek acaba.
Tek atmaktan kast edilen senelerdir adamı patatese çevirmek öldürmek değil, Zoro olunca kullanılış amacı değişiyor kelimenin. Az dürüst olmalı.Ben Enel için hiç öyle bir şey demedim be Aydın. Ama Zoro tek atamadı işte neyden bahsediyonuz?
Evet az dürüst olunmalı. Spoilerda Apoo'yu Drake yendi diyor. Neyden bahsediyon Aydın?Tek atmaktan kast edilen senelerdir adamı patatese çevirmek öldürmek değil, Zoro olunca kullanılış amacı değişiyor kelimenin. Az dürüst olmalı.
Sana neyden bahsettiğimi az önceki mesajda söyledim zaten, anlaman için tekrar etmem mi lazım?Evet az dürüst olunmalı. Spoilerda Apoo'yu Drake yendi diyor. Neyden bahsediyon Aydın?
Bence tekrar bir spoiler metnini oku sen daha iyi olur.Sana neyden bahsettiğimi az önceki mesajda söyledim zaten, anlaman için tekrar etmem mi lazım?
Çer çöp kesmiş işte.Poşeti boş olunca doldurma ihtiyacı hissediyor demek ki çöplerle.Koby olayın sonuna geliyor. Law yapmış zaten yapacağını yapmış ki hükümet tarafından bu olay ile anılıp aranan adam oluyor.