Ace'in deliğinden mi bahsediyon? Şu Akainu'nun açtığı?Daha önce de yazmıştım Ace'den üç tane Zoro, 30 tane de Lütfü çıkar yorma beni Hasan
Ace'in deliğinden mi bahsediyon? Şu Akainu'nun açtığı?Daha önce de yazmıştım Ace'den üç tane Zoro, 30 tane de Lütfü çıkar yorma beni Hasan
O bizim kalbimizde varsın 1000. bölümde olmasın ne çıkar
Ne'tti bilmiyorum ama kalbimi çaldığı kesin banlanacaksak da Yamato yüzünden olsun(ki hiç sanmıyorum) Gerçi biz sana Luffy>Zoroyu kabul ettiremiyoruz bunu nasıl kabul ettireceğiz bilemedimHayal görmeye devam ediyorsun. La bu kız sana ne'tti ? Bir iddia kaybet de aklın başına gelsin.
Yani bu cümlenle her türlü hinlik aklımda canlandı.Burada olmaz...
Daha çok Maria başka türlü dövecekmiş gibi. Sonuçta Sanji her türlü fanteziye açık biri gibi duruyor...Başka türlü dövecek
Bence çok hoş olur dövmesi. Sanji o kadar hayallerine ve ideallerine bağlı bir tip değil. Öyle olsa bile bazen yeri geldiğinde bunları arkana atmayı bilmeli...Seriyi bırakabilirim öyle bir şey olursa.
Aman reyiz naptın... o kadar da değil. Kendine bu eziyeti çektirmeSanji Maria'yı döverse yılbaşına kadar Sanji fanıyım.
Sanj kadın çirkinse döver sıkıntı yok yani998 bölümlük Sanji'ye kadın dövsün sevelim sayalım diyenler var. Şaka olmalı.
Sanji ilk tepiği bunlara vururdu998 bölümlük Sanji'ye kadın dövsün sevelim sayalım diyenler var. Şaka olmalı.